Andrei este o persoană preocupată de tot ceea ce ține de evoluție și revoluție interioară. Caută mereu să-și depășească zona de confort. Este interesat de potențialul uman, de voință, obiceiuri și perseverență. Consideră că pentru a deveni un om împlinit trebuie să-ți placă ceea ce faci. Mai mult de atât, în tot ceea ce faci, să dai tot ce ai mai bun din tine. Acționând ghidat de principii și valori, cu recunoștință față de darurile primite, asta consideră că este metalitatea unui om împlinit.

O vorbă care l-a impresionat și după care se ghidează este: „Dumnezeu îi iubește pe oamenii cu mânecile suflecate!”

Se consideră cu adevărat binecuvântat că poate să facă ceea ce-i place, este înconjurat de persoane deosebite, alături de care își dorește să realizeze lucruri valoroase pentru oameni.

Meseria de trainer o vede ca pe un mijloc de a duce acest scop la îndeplinire. Pe lângă această activitate, mai este și președinte al unei asociații culturale, angajat în cadrul unei fundații și mai scrie din când în când pe un blog personal.

Are peste 5 ani experiență ca voluntar în diverse organizații, unde a fost voluntar, coordinator de departamente, vicepreședinte. A implementat peste 50 de proiecte la nivel local și regional. Lucrul cel mai de preț, pe care l-a învățat în această activitate, este importanța implicării și a muncii în echipă. La moment este fundraiser la Fundația Comunitară Iași (adică cel care merge și covinge firmele și donatorii să investească în proiecte ale comunității ieșene, activitate căreia este dedicat în cea mai mare parte.

Vede ca pe o provocare orice nou scop propus și crede în importanța viselor conectate mai ales cu partea spirituală. Mai crede că Dumnezeu a dat fiecărui om un dar aparte, care deservește celorlați semeni, iar misiunea omului este să-l găsească și să-l îmbrățișeze.

Este un optimist convins, vede mai mereu partea bună a lucrurilor și crede că viața este cel mai frumos dar primit, iar responsabilitatea sa este să folosească timpul pentru a-și arăta recunoștința.

 

Citat preferat:
„Fii tu schimbare pe care vrei să o vezi în lume.”