Corporate Training | CRILIA
Corporate Training

Keep your people SMART!

Team Building

Training pentru ECHIPĂ

Training pentru LIDERI

Corporate Training

Keep your people SMART! | Team Building | Training pentru ECHIPĂ | Training pentru LIDERI

Crilia face training corporate, abordând o serie de tematici menite să dezvolte echipa şi liderii din companie, adresând abilităţi personale şi tehnice necesare pentru creşterea performanţei.
Investiţia în oameni este ceea ce ajunge să diferenţieze companiile de succes de cele care eşuează. Oamenii sunt cei care contribuie la creşterea performanţei unei companii şi, în final la creşterea profitului.

Ce include trainingul corporativ?

1. Diagnoza iniţială
Înainte de a ne apuca de training analizăm contextul în care se află angajaţii, cunoştinţele, abilităţile şi atitudinile pe care le au, unde trebuie să intervenim specific şi ce aspecte să abordăm, astfel încât rezultatele să fie palpabile.

2. Conceperea training-ului în funcţie de diagnoza realizată
După identificarea aspectelor specifice de îmbunătăţit într-un anumit domeniu şi luând în considerare contextul în care se face training-ul, realizăm un Manual de training care să răspundă nevoilor companiei.

3. Livrarea training-ului
Punem accent pe interactivitate şi pe metode de învăţare într-un mediu relaxant, pozitiv.  Dezvoltăm abilităţi şi punem bazele atitudinilor care să contribuie la performanţă. Facem experienţa de învăţare plăcută şi punem în discuţie conţinut relevant.

4. Evaluarea training-ului
La finalul training-ului aplicăm metode de evaluare a participanţilor din punctul de vedere al cunoştinţelor şi abilităţilor dobândite, dar şi a atitudinilor dezvoltate.

5. Follow-up
Şi pentru că niciun training nu este relevant dacă participanţii nu ajung să aplice lucrurile învăţate, realizăm după fiecare training activităţi specifice pentru punerea în practică a celor învăţate.