Pe 17 noiembrie, crilienii au cucerit multe minți crețe, în fața Casei de Cultură a Studenților din Iași. Echipa noastră a decis să povestească tuturor cu ce se mănâncă training-ul și care sunt avantajele unei pregătiri competente, însă am dorit să facem acest lucru altfel, mai aproape de oameni.

Așa că, în câteva zile, am pus apa la încălzit, am pregătit ceva dulce, am decupat stikere inteligente și am “aterizat” în fața Casei de Cultură a Studenților din Iași. Acolo am invitat trecătorii la un ceai fierbinte și bomboane colorate și le-am povestit cu entuziasm despre noi, despre oportunitățile pe care le oferim și despre activitățile frumoase la care am putea participa împreună.

Uite-așa am uitat cu toții de frigul de afară și am cunoscut oameni deschiși, creativi și entuziaști care au savurat ceaiul cald, bomboanele dulci și mesajele criliene de pe “creierele lipicioase”.

Bineînțeles, mulți prieteni dragi ne-au fost alături, au cântat cu noi la chitară, ne-au făcut poze, au dansat și au împărțit “spiritul” crilian cot la cot cu echipa noastră. Le mulțumim și le suntem recunoscători pentru asta!

Până la următoarea “aterizare”, echipa CRILIA vă invită să profitați de ofertele noastre și vă așteptăm la training!

PS: Dacă vreți să vedeți “aterizarea” noastră în imagini, vă așteptăm și pe facebook.