Trainer: Crina Penteleychuk
Loc:  Iași
Când: 18 nov. 2017
Interval orar: 9.30-13.00
Grup maxim: 15 participanți
Preț: 97 lei
 
[aio_button align=”right” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” target=_blank text=”INSCRIE-TE ACUM!” relationship=”dofollow” url=”https://goo.gl/forms/FAd83pArruWSwYQG2″]

 „Nu poți săpa o groapă nouă adâncind o groapă mai veche.” – Edward de Bono

De la început vă spunem că acesta este un workshop bazat pe ideile de gândire laterală ale lui de Bono. Probabil vrei să participi la acest workshop dacă te interesează ceva din următoarele idei:

  • Să găsești idei noi la probleme vechi
  • Să te gândești la lucruri noi într-un mod diferit
  • Să identifici idei inovatoare
  • Să poți privi lucrurile din unghiuri diferite (pe bune, nu doar la nivel de frază pompoasă)
  • Să profiți de stimulii externi pentru a identifica soluții altfel

La workshop descoperim câteva secrete despre cum funcționează mintea și abordăm câteva metode concrete de a găsi idei noi atunci când suntem în căutare și ni se pare că nu dăm peste nimic original.

Care sunt lucrurile care ne blochează mintea și ce pași mici, concreți pot urma pentru a identifica idei mai bune, pentru a găsi soluții mai creative, pentru a continua într-o direcție sau alta?

Cam despre asta vom discuta la workshop-ul de Gândire creativă, de unde sigur veți pleca măcar cu un strop de „ciudățenie” pe care să îl puneți la treabă imediat.

Și vă spunem de pe acum că e de lucru pentru că e un WORKshop. Noi venim cu metoda explicată simplu, iar voi lucrați să vedeți ce iese, dacă vi se potrivește dacă e utilă.

Așadar, vă invităm cu drag sâmbătă, 18 noiembrie, de la 9.30 la o cafea sau ceai, un fruct sau ceva dulce, iar de la 10.00 începem lucrările. La 13.00 finalizăm și plecăm acasă cu cel puțin 3 tehnici de aplicat pentru a gândi altfel.