Irina Șubredu – Trainer colaborator | CRILIA

Irina Șubredu – Trainer colaborator

Irina este psiholog, trainer, soție și mamă. E un om (exasperant de) curios și creativ, pasionat de dezvoltare personală și îndrăgostit de viață. Cel mai mult pe lume îi plac cafeaua bună, cărțile interesante și oamenii frumoși … mai ales oamenii frumoși.

Primele traininguri le-a ținut în 2001, când era voluntară și aveau ca temă voluntariatul și motivarea voluntarilor. Între timp, a urmat mai multe programe de formare de formatori (în 2005, 2006 și 2008) și psihoterapie de acțiune și dinamică de grup (2001-2002). A participat, bineînțeles, la foarte multe experiențe de formare ca și cursant și consideră că nu se poate face diferența dintre o sesiune de formare bună și una proastă în lipsa acestor experiențe.

Ține training-uri, workshop-uri și sesiuni de dezvoltare personală și participă cu drag la organizarea a tot felul de evenimente pentru tineri – care sunt de departe preferații ei în materie de oameni cu care îi place să lucreze.

Cel mai recent proiect al său este “Anul Dezvoltării Personale” și presupune postarea zilnică a câte unui exercițiu de dezvoltare personală – pe teme provenite din Psihologia Pozitivă, în care se regăsește într-o mare măsură.

Studii:

  • absolventă de Psihologie la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, UAIC, Iași;
  • Master în Psihoterapie;
  • Curs postuniversitar de Consiliere în Carieră, Universitatea “Babeș – Bolyai” Cluj-Napoca.

Hobby-uri: cititul (planul Irinei pe anul acesta este să citească măcar o carte pe săptămână și funcționează până acum) și fericirea (studiază tot ce se poate pe această temă și cele mai multe idei le aplică mai întâi în viața personală, apoi în training-uri).

Motto: “The giving of love is an education in itself” – Eleanor Roosevelt

Blog-uri: www.irinasubredu.com, http://jurnal-de-frumusete.tumblr.com/