Dacă în noiembrie am vorbit la Serile CRILIA cu Alma Andrei, Șef Centru de Carieră – CIPO (Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași) despre cum e cu CV-urile, în ianuarie răspundem cererilor de a o readuce în fața voastră pentru a vă vorbi despre interviul de angajare.

Cum ne pregătim pentru interviu? Cum ne comportăm la interviu? Care sunt întrebările cele mai frecvente? Cum conving că eu sunt persoana potrivită? Care sunt cele mai mari mituri despre interviu?

De asemenea, dacă ai întrebări despre interviul de angajare, Alma îți va răspunde punctual.

Când? Joi, 31 ianuarie, ora 18:00

Unde? Librăriile Cărturești, Iulius Mall, Iași

Cât mă costă? Cât te lasă inima (donația minimă – 5 lei)

Suma strânsă în cadrul acestei ediții va merge către un caz umanitar despre care ne vor povesti, ca de obicei, prietenii de la Fundația Serviciilor Sociale Bethany.

Cum mă înscriu? Completează repede repejor acest FORMULAR, iar în 24 de ore vei primi confirmarea de la noi.

Şi dacă nu v-am convins, o lăsăm pe Alma  să vă convingă:

 


“Unul dintre rolurile pe care le joc în viața aceasta este cel de coordonator al Centrului de Carieră de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași. Aici am avut ocazia să întâlnesc oameni diferiți, cu nevoi și așteptări foarte diferite.
De asemenea, prin prisma activității pe care o desfășor, am realizat numeroase interviuri cu potențiali interni/ voluntari/ angajați. Cele mai “amuzante” situații sunt cele în care candidații nu știu unde sunt și, mai ales, de ce. Cele mai provocatoare situații sunt cele în care intervievații au niște răspunsuri la întrebările pe care le adresez foarte studiate și bine pregătite de acasă, iar cele mai interesante situații sunt cele în care candidații se cunosc foarte bine, știu ce vor și, mai ales, știu de ce sunt pe scaunul intervievatului.
Vrei să afli mai multe informații despre un interviu reușit? Te aștept la Serile Crilia!”