Printre zâmbete sincere și frumoase, crilienii te invită cu drag la o nouă ediție a Serilor CRILIA. De data aceasta, ne vom petrece seara alături de Marius Lupu (Location Manager la Continental), care ne va vorbi despre trecerea “de la Făt Frumos la regele manelelor” și ne va prezenta câteva definiții românești ale succesului în viață. Cu alte cuvinte, vom descoperi împreună care sunt modelele de succes pe care trebuie să le urmăm și cum ne putem da seama unde greșim.

Ajutat de experiența personală, Marius Lupu ne va povesti despre bani și despre alchimia modernă, ne va învăța ce înseamnă cu adevărat leadership și va oferi o soluție a succesului în viața profesională. Iar pentru a păstra spiritul crilian, discuțiile vor fi asezonate cu băuturi răcoroase, cu surprize colorate și entuziasm molipsitor. Ce mai așteptați?

Când? Joi, 26 iulie, ora 18:00

Unde? Librăria Cărturești, Iulius Mall, etaj II

Cât mă costă? Cât te lasă inima (donația minimă – 5 lei)

Suma strânsă în cadrul acestei ediții va merge către un caz umanitar despre care ne vor povesti, ca de obicei, prietenii de la Fundația Socială Bethany.

Cum mă înscriu? Completează repede repejor acest formular, iar în 24 de ore vei primi confirmarea de la noi.

Dacă nu te-am convins încă, îl lăsăm și pe Marius să îți povestească câte ceva despre el: “Experiența ca manager am câștigat-o aproape exclusiv prin <<trial and error>> sau, mai mult, încercând să fac cum trebuie ceea ce alții au făcut greșit asupra mea. Primii trei ani au fost cei mai grei pentru că zona de confort era în tehnic, iar noua meserie nu prea mergea. Abia când au început să apară primele rezultate, am avut și confirmarea că n-am greșit. Acum îmi doresc mult să îi pot ajuta pe alții care bâjbâie pe același drum dificil sau care sunt în stadiul mult mai fragil al începerii unei cariere. Ne vedem la Serile Crilia!“.

Şi cine vine primeşte şi ceva frumos de la Grădina Mamei.