Trainer: Crina Penteleychuk
Loc:  Iași
Când: 28 oct. 2017
Interval orar: 9.30-13.00
Grup maxim: 15 participanți
Preț: 97 lei
 
[aio_button align=”right” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” target=_blank text=”INSCRIE-TE ACUM!” relationship=”dofollow” url=”https://goo.gl/forms/FAd83pArruWSwYQG2″]

 „Întotdeauna există cineva care știe mai bine decât tine ce ai vrut să spui.” – Osmo Wiio

Uneori oamenii sunt enervanți. Nu înțeleg, se fac că plouă, jignesc subtil, nu-ți fac treaba la timp, ne sâcâie cu povești personale și poate ne și vorbesc pe la spate.

Și să nu-mi spuneți că nu e așa! Unii oameni sunt așa. Deși cei mai mulți dintre oamenii care sunt prin preajma noastră sunt în regulă și au aceleași reguli de bun-simț ca noi, există această categorie de oameni cu care trebuie să aplici tehnici de comunicare ca să te poți înțelege cu ei.

La workshop-ul acesta mi-am propus să pun la bătaie 3 tehnici de comunicare pe care să le folosim în relația cu acești oameni.

E un workshop în care ne descoperim și dependența de părerea „temuților ceilalți” și cum influențează asta procesul de comunicare. Pe scurt și cu liniuțe abordăm:

  • tipuri de comportamente în comunicare – și benefice și, mai ales, nocive
  • cum spun NU într-un mod ferm și clar – are legătură cu limitele pe care le setăm cu ce suntem dispuși să facem și ce nu suntem dispuși să facem, deși presiunea din partea celorlalți e mare.
  • cum spun ce am pe suflet într-un mod clar și ferm – ce comportamente mă deranjează, care sunt lucrurile cu care nu sunt de acord.
  • ce expresii simple mă ajută să calmez o situație tensionată – cineva țipă, suntem pe cale să intrăm într-o criză etc.

Și pentru că e WORKshop, v-ați prins că e cu treabă, cu lucrat și descoperit. Teorie o să fie puțină. Practica o să ne „omoare”. 😀

Așadar, vă invit cu drag sâmbătă, 28 octombrie, de la 9.30 la o cafea sau ceai, un fruct sau ceva dulce, iar de la 10.00 începem lucrările. La 13.00 finalizăm și plecăm acasă cu cel puțin 3 tehnici de aplicat pentru a comunica eficient.