Trainer: Adriana Milică
Loc: Iași
Când: 8 aprilie 2017
Interval orar: 9.30 -13.00 
Grup maxim: 15 participanți
Preț: 97 lei
 
[aio_button align=”right” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” target=_blank text=”INSCRIE-TE ACUM!” relationship=”dofollow” url=”https://goo.gl/forms/FAd83pArruWSwYQG2″]

De cele mai multe ori, felul în care rostim cuvintele este mult mai important decât ceea ce spunem. Prin intermediul unei dicţii bune putem transmite siguranţă, echilibru, putem impune respect sau susţine discursuri eficiente. Dacă îți doreşti să poţi pronunţa cuvintele mult mai clar şi mai cursiv pentru a te face înţeles atunci workshop-ul Dicţie ca la carte este ghidul tău spre reuşită.

Nu toţi avem nativ o pronunţie clară şi cursivă, însă asta nu ne împiedica să ne-o însuşim, indiferent de vârsta noastră. Pe parcursul întâlnirilor vom face o serie de exerciţii practice pentru a căpăta claritate în vorbire şi a ajunge să ne facem înţeleşi cu uşurinţă. Workshop-ul se desfășoară pe o durată de 3 ore și cuprinde multă practică, jocuri, elemente teoretice și teme pentru acasă, care permit/ încurajează lucrul individual dar și în cadrul grupului.

Se adresează în primul rând celor care simt că propria vorbire este un impediment în dezvoltarea personală și profesională, oamenilor care au lucruri de spus, dar le este teamă că vor fi catalogaţi pentru modul în care o spun şi nu neapărat pentru ce spun, celor care îşi doresc să corecteze.

Ce vom face?

  • Discuta despre sunet
  • Exerciții de respirație și exerciții de încălzire pentru vorbitor
  • Exerciții pentru optimizarea mecanismelor de articulație a sunetelor

s/z

ș/j

r/l

t/d

f/v

ce, ci/ge, gi

  • Activităţi practice pentru reglarea tonalităţii, intonaţiei, ritmului, timbrului vocal.
[aio_button align=”center” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” target=_blank text=”Vezi toate workshop-urile” relationship=”dofollow” url=”http://crilia.ro/workshop-crilia/”] [aio_button align=”center” animation=”none” color=”blue” size=”small” icon=”none” target=_blank text=”Vezi toate programele de training – 2017″ relationship=”dofollow” url=”http://crilia.ro/training-open-2017/”] [aio_button align=”center” animation=”none” color=”blue” size=”small” icon=”none” target=_blank text=”VEZI ȘI OFERTA DE TRAINING 1 LA 1!” relationship=”dofollow” url=”http://crilia.ro/training-1-la-1/”]