Teambuilding - CRILIA
Share

Teambuilding

Evenimentele pentru construcția echipei ar trebui să fie o regulă în companiile care știu cât de importantă este resursa umană. Cel puțin o dată pe an, angajații ar trebui să participe la un team building cu echipa pentru a contribui la dezvoltarea relațiilor de echipă.

Cum construim echipe? În jurul scopului propus de compania beneficiară și verificată de noi prin realizarea unei analize rapide.

Un team building poate avea ca scop relaxarea, ieșirea din atmosfera de birou, încărcarea cu energie pentru un nou an de muncă susținută sau rezolvarea unor dificultăți ale echipei.

Team building INDOOR

Putem lucra punctual la rezolvarea unei probleme de echipă. Trecem membrii echipei
printr-o serie de experiențe care să îi ajute să exprime mai bine problemele pe care le întâmpină, să găsească soluții la acestea și să potențeze munca în echipă. Vorbim despre îmbunătățirea comunicării în echipă, despre conflicte în echipă, despre motivarea membrilor echipei, despre roluri, sarcini, resurse.

 

Team building OUTDOOR

Fie că e vorba de relaxare și încărcarea bateriilor, fie că este vorba de adresarea unei probleme de echipă, activitățile desfășurate outdoor solicită echipa, contribuind la coeziunea acesteia. Trecem dincolo de activitățile banale cu obstacole și construim programe care să scoată în prim plan soluția pentru o echipă fantastică.

 

Iată 3 programe pe care vi le propunem:

 

Vânătoare citadină

În cazul în care timpul nu este în favoarea dvs., vă propunem o zi de „muncă” în oraș cu toată echipa. Construim activități care să scoată din cotidian o echipă poate prea rutinată sau cu dorință de aventură. Îi trimitem la vânătoare prin oraș, le dăm indicii, le umplem tolba cu voie bună și îi lăsăm să lucreze în echipă.

Jocurile Olimpice  

Acest tip de activități adresează nevoi specifice unei echipe: rezolvarea de probleme,  asumarea de riscuri, consolidarea încrederii reciproce și depășirea tiparelor. Totodată o astfel de provocare în aer liber reprezintă și un factor de motivare, ridicând moralul și productivitatea echipei.

Pierduți în pădure 

Prin simularea unei situaţii de supravieţuire propusă de noi şi experimentată de echipă în mijlocul naturii, sunt vizate şi analizate o serie de aspecte şi interese specifice unui colectiv cum sunt: analiza şi rezolvarea unor probleme, identificarea de soluţii, întărirea încrederii în sine dar şi încrederii faţă de coechipier, depăşirea barierelor de comunicare.

Team bonding

O echipă mare are nevoie din când în când să interacționeze dincolo de cercul uzual de membri ai echipelor pe proiecte sau departamente. O petrecere tematică, o seară de ieșit la bere presărată cu mini-activități de „legare” a echipei sau mini-activități implementate la birou care să asigure cunoașterea tuturor angajaților dintr-o companie mare.

Echipa are nevoie de un teambuilding?

Contactați-ne!
0px
Teambuilding