Mind The Training Podcast – CRILIA
Share

Mind The Training Podcast

Mind The Training Podcast Thumbnail Image
Mind the Training este un podcast început odată cu pandemia în martie 2020. Timp de un an ne-am jucat de-a podcastul — am testat instrumente și formate de podcast fără a avea neapărat un plan.

În 2021 s-au alăturat echipei Alina și Raluca care lucrează ca acest produs să ajungă la cât mai mulți dintre voi și într-o formă care să fie și atrăgătoare și utilă.

Mind the Training este despre oameni și relații, despre relația cu sine și relațiile cu ceilalți. Este despre ce poți tu să faci ca să-ți fie mai bine cu tine și mai bine cu ceilalți.

Și acum că ai trecut de partea pompoasă și pollitically correct, o să-ți spun că în episoadele Mind the Training probabil că vei auzi de cele mai multe ori bucăți de training pe care le livrez indivizilor și echipelor. Știu că suntem mulți traineri și coach-i (sau cum s-o scrie) pe Planeta asta și eu îți doresc să îi găsești pe cei potriviți ție. Nu pot decât să sper că mă număr și eu printre ei.

Ia cu tine ce crezi că-ți folosește și (pont) sugerează celor din jurul tău episoade care crezi că i-ar putea ajuta pe ei (dar și pe tine dacă îi ajută pe ei wink-wink).

Ascultă-ne, de pe orice device pe:

… sau orice altă platformă de streaming.

Învățare bună!

Crina

EPISOADELE PODCASTULUI

Crina & Alis Anagnostakis about Vertical Development – Mind the Training Podcast S04E03

There is a lot of talk about development in all sorts of forms and apparently, most of the development tends to happen with a focus on tools and instruments to be used. And many times the tools and instruments don’t get to be used because we are missing something. In this episode, I am talking […]

Crina and Harry Meintassis about Antifragile – Mind The Training Podcast S04E02

Crina and Harry Meintassis are talking in this podcast about antifragility. This is how we use everything as fuel for your growth, as a source of living our full potential.   Listen to Mind the Training Podcast onSpotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher or any other streaming platform. What is antifragility: The ‘Fragile’ breaks under stress, or […]

Mind the Training Podast S04E01 – Crina și Magda Tabac despre stresul în teoria PCM®

În teoria Process Communication Model®, când vorbim de stres, vorbim de o secvență de stres. În episodul de astăzi vorbim despre o secvență de stres numită și stres de gradul 2 care poate fi recunoscută la fiecare dintre cele 6 tipuri de personalități pentru că ele au specificități clare. Ascultă podcast Mind the Training pe Spotify, Apple […]

Meet the team

Crina Penteleychuk
Speaking (a lot)

Crina este un om care face training din 2005. Este fondatorul Crilia, mamă de băieți, feministă și în continuă căutare de dezvoltare. În acest moment, Crina face training mai ales în domeniile Comunicare, Dinamică de grup și Inteligență emoțională și Coaching.  Iar din 2020 a început să creeze podcastul Mind the Training.

Raluca Licău
Master Mind

Raluca este omul naturii, pasionată de marketing și în special cercetare. Deosebit de organizată și fană a listelor „to do”, pune suflet în toate proiectele sale și își atinge mereu obiectivele. Raluca aduce structură în proiectul Mind the Training și ajută la așezarea de furtunilor de entuziasm pe care Crina le mai provoacă uneori. 

Alina Hîncu
Behind the scene

Alina este om de marketing full-stack, traducând așteptările clienților în campanii inovatoare cu KPIs atinși. În timpul liber devorează cărți, savurează bunătăți vegane, scrie de plăcere, pune suflet în freelancing și crește un pui de om. Alina aduce realism în Mind the Training și analizează fiecare „eu cred” pe care îl visează Crina.

Descoperă programele de training de la Crilia

Program de creare a trainerilor AMAZING.

Pornește la drum cu instrumentele esențiale pentru un manager

Un instrument de comunicare premiat mondial care ajută oamenii și echipele să-și îmbunătățească interacțiunea.

Cum OFERI și cum PRIMEȘTI feedback?

0px
Mind The Training Podcast