Te invităm la Serile CRILIA din luna noiembrie. Și pentru că e ultima seară de anul acesta, ne-am gândit să îți oferim startul pentru a te pregăti pentru anul ce vine.

În noiembrie îţi propunem să vii la Serile CRILIA şi să înveţi de la Alma Andrei, Șef Centru de Carieră – CIPO (Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași) cum e cu CV-urile.

Fie că ești în căutarea unui loc de muncă, fie că vrei să fii pregătit pentru când vei fi, această seară te interesează, pentru că vei afla lucruri pe care poate le-ai ignorant și care pot contribui la creșterea șanselor tale de a fi angajat.

Vino cu CV-ul tău la Clinica de CV-uri

Chiar dacă la prima vedere e destul de ușor să îți faci un CV, sunt unele aspecte pot face diferența între CV-ul tău și cele ale celorlalți candidați.

Cum îți poți personalizi CV-ul și de ce nu e bine să faci copy/paste dintr-un CV găsit pe internet sau al unui prieten.

Vino cu CV-ul la Clinică și vezi cât este de ”sănătos”!

Când? Joi, 29 noiembrie, ora 18:00

Unde? Librăriile Cărturești, Palas Mall, Iași

Cât mă costă? Cât te lasă inima (donația minimă – 5 lei)

Suma strânsă în cadrul acestei ediții va merge către un caz umanitar despre care ne vor povesti, ca de obicei, prietenii de la Fundația Serviciilor Sociale Bethany.

Cum mă înscriu? Completează repede repejor acest FORMULAR, iar în 24 de ore vei primi confirmarea de la noi.

Şi dacă nu v-am convins, o lăsăm pe Alma  să vă convingă:

 

Unul din rolurile pe care le joc în viața aceasta este cel de coordonator al Centrului de Carieră de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași. Aici am avut ocazia să întâlnesc oameni diferiți, cu nevoi și așteptări foarte diferite. De asemenea, prin prisma activității pe care o desfășor, am văzut multe documente de candidatură pentru un post și nu numai. Unele m-au impresionat, altele nu. La serile Crilia vă voi povesti cum și de ce poate impresiona un CV. Așadar, aștept să ne vedem!