AMAZING Trainers – CRILIA
Share

Te invităm la programul de training of trainers:

AMAZING Trainers

22-23 și 29-30 ianuarie 2021, IAȘI

AMAZING Trainers

22-23 și 29-30 ianuarie
IAȘI, 2021

AMAZING Trainers este un program de accelerare și aprofundare a formării de bază în training adresat persoanelor care vor să devină traineri. Este programul de formare de formatori care este construit să îți dea tot ce ai nevoie pentru a începe să profesezi ca trainer.

Activitățile AMAZING

Interval orar: 10.00-17.30

Ne povesteşti cum ai ajuns aici, ce te-a determinat să începi această carieră, ce te-a motivat să continui şi de ce ai decis să fii alături de noi în acest program AMAZING.

Apoi ne punem pe treabă și vorbim despre:

Analiza nevoilor de training. Care sunt informațiile de care am nevoie pentru a realiza un program de training eficient. De unde pornesc. Ce instrumente folosesc pentru a aduna informația de care am nevoie. Cum interpretez informațiile obținute.

Cum învață adulții. Ce pot folosi pentru a sprijini procesul de învățare al participanților mei. Cum sunt participanții mei diferiți și cum mă pregătesc pentru fiecare.

Setare de obiective și designul de training. Cum setez obiectivele astfel încât acestea să ajute participanții și cum lucrez la planul de training pentru a mă ajuta pe mine, trainer să livrez training eficient

Metode de training. Ce metode, când, căror participanți și cărui conținut.

Activități: explicare, livrare, fixarea cunoștințelor. Cum explic un exercițiu. Cum facilitez derularea acestuia. Ce metode de fixare a cunoștințelor folosesc.

Debriefing-ul sau procesarea. După ce ne-am jucat, am exersat, cum am grijă ca participanții mei să scoată la suprafață exact ceea ce au nevoie pentru a contribui la dezvoltarea lor.

Tipuri de participanți. Ce trebuie să știi despre participanții tăi. Ce metode de abordare este recomandat să adopți. Există participanți dificili?

Dinamica de grup. Ce trebuie să știu despre grupuri. Ce se va întâmpla în grupurile mele de participanți și e nevoie ca eu, trainer, să gestionez.

Metode de evaluare și follow-up. Ce metode folosesc pentru evaluarea trainingului și cum asigur follow-upul programului de training susținut.

Tipuri de evaluare. Pentru cine evaluez, din ce punct de vedere. Ce fac după evaluare.

Instrumente de evaluare. Formular de feedback, raport de training. Ce alte instrumente or mai fi?

Livrare training-uri finale participanți. Momentele în care tu poți arăta cum te-ai schimbat, ce ai învățat, ce poți ca trainer. Tot aici descoperi și ce trebuie să mai adaugi, să mai schimbi să mai tai și la care vom lucra împreună în următoarele 2 luni.

Şi încheiem cu o promisiune:

Că o să iubești fiecare secundă. Că o să finalizezi programul AMAZING nu cu dorința, nu cu întrebarea, ci cu sentimentul interior de neclintit. Că ești un AMAZING TRAINER.

Va fi greu, solicitant, provocator. Însă rezultatele vor fi pe măsură!

Beneficiile AMAZING

Diplomă de absolvire
Vei primi la finalul trainingului o diplomă de absolvire în care vor fi menționate toate competențele, împreună cu o fișă individuală de feedback, în care vor fi detaliate activitățile tale ca trainer.

Acces la specialiști în domeniu
Vei face parte dintr-o comunitate de traineri ce se va contura după programul de training. Aceasta îţi oferă oportunitatea de a-ţi împărtăşi cunoştinţele cu specialişti din domeniul tău, dar şi de a beneficia de experienţa şi sfaturile altor traineri.

Proces intensiv de învățare
Vei lua parte la un proces de învăţare şi îmbunătăţire a abilităţilor tale de trainer. Schimbările pe care ţi le va aduce această experienţă sunt atât la nivel de cunoştinţe, informaţii, experienţe, cât şi la nivel de atitudine, dorinţă şi perspectivă.

Experimentare într-un mediu sigur și neinvaziv
Vrei ca mesajul transmis să ajungă la publicul tău, să fie înțeles și pus în aplicare? În cadrul programului vei avea posibilitatea de a experimenta, într-un mediu sigur și neinvaziv, metodele deja testate de trainerii noștri.

2 luni de follow-up
2 luni de follow-up în care te vom sprijini în tot ce faci ca trainer. Vom fi alături de tine, îţi vom oferi sfaturi, te vom pune la treabă şi îţi vom da feedback.

Devii Junior Trainer la edițiile viitoare
Îţi oferim şi posibilitatea de a reveni la ediţiile viitoare ale programului AMAZING ca junior trainer, pentru ca următorii traineri participanţi să înveţe din sfaturile şi din experienţa ta.

Poți ține traininguri pentru Crilia
Îți oferim şi posibilitatea de a livra sesiuni de training marca Crilia. După programul de training ai opțiunea de a intra în programul de pregătire AMAZING în cadrul căruia vei livra minimum 20 de ore de training în 6 luni pentru a accede la titlul de Junior Trainer la Crilia.

Rezultatele AMAZING

În urma programului, un AMAZING Trainer va vedea următoarele rezultate:

Va stăpâni noţiunile de bază în training;

Va valorifica experienţa participanţilor;

Va folosi metode de training noi şi creative;

Își va dezvolta un stil de prezentare şi învățare personal și unic;

Va utiliza la maximum resursele spațiului şi în care livrează trainingul, dar și pe ale participanților;

Va inspira, la rândul lui, participanții să facă o schimbare în ei înșiși pentru a fi mai buni.

Crina Penteleychuk
Fondator & Trainer

Aș putea spune despre mine o grămadă de lucruri, aș putea povesti despre o grămadă de aventuri prin care am trecut, unele faine, altele nu chiar așa, aș putea povesti despre cărțile pe care le citesc. Aș putea povesti despre mine ca femeie antreprenor, ca mamă de băieți, ca agitator de alți oameni pe care îi strâng în jurul meu, dar e despre AMAZING Trainers așa că povestesc despre mine ca trainer.

Un loc în care am nimerit din greșeală datorită unui amfiteatru aglomerat din care nu am putut ieși la timp. Acolo, în acele 10 minute de așteptat să se elibereze intrarea, mi s-a schimbat traseul în viață. Drumul de avocat s-a schimbat cu drumul de trainer. Se întâmpla în 2002, în primăvară.

Între timp m-am format ca trainer, am gustat din ce înseamnă să fii trainer în echipe internaționale, am văzut cu ochii mei oameni transformați ca urmare a participării la training și eu însămi am simțit transformarea ca urmare a participării la câteva programe de training of trainers. Nu toate s-au finalizat cu certificări, dar știți ce? Tocmai programele fără certificări au fost cele care m-au modelat ca trainer. Am ținut training pe oriunde am fost și, indiferent de funcția pe care am avut-o, am reușit să creez oportunități prin care să livrez training.

Am fondat Crilia în 2008 pentru a avea un loc unde să-mi fac de cap. Și de atunci asta fac. Mii de participanți, mii de ore de training și iubesc ceea ce fac din ce în ce mai mult.

Am creat AMAZING Trainers pentru cei care mă „stresează” cu întrebarea: „dar tu cum te-ai făcut trainer?”

Sunt sigură că grupul cu care urmează să lucrez va fi unul AMAZING! Vă aștept cu drag!

Invitații AMAZING

Elena CAZACU

emoțiile participanților

Elena e psihoterapeut și lucrează cu oamenii și omuleții mai mici în diferite ipostaze și spune despre psihoterapie că, de fapt, este „dragoste de povești mai pe gustul protagoniștilor.”

Adriana MILICĂ

dicție

Adriana este pasionată de dicție și vine să ne învețe câteva trucuri pentru a fi mai pregătiți în fața participanților. Lucrăm la pronunția noastră pentru a fi una potrivită, clară și armonioasă.

Mihaela VICOL

facilitare grafică

Mihaela e trainer și facilitator și mai nou și-a descoperit pasiunea pentru facilitare grafică. La atelierele ei spune că ce face ea este despre linii și curbe și nicidecum despre talent.

INVITAT

surpriză

Acuși dăm veste cine mai vine la AMAZING și ce lucruri aduce pentru voi. Căutăm și vorbim cu oameni specialiști în domeniile lor pentru a-i aduce în fața viitorilor traineri AMAZING.

Investiția ta

(scutit de TVA)

Intră în comunitatea trainerilor AMAZING!

0px
AMAZING Trainers