Săptămâna trecută s-a terminat primul trimestru de programe de training OPEN 2014 de la Crilia.

Trei luni de sesiuni de training în fiecare săptămână…. trei luni de întâlnit oameni noi, implicați, care au știut clar că doresc să se dezvolte.

Care sunt rezultatele acestor 3 luni?

5 programe de training livrate cu drag: Organizare Personală, Fericire, Public Speaking, Inteligență Emoțională și Comunicare interpersonală.

organizare personala 1.0

Peste 45 de oameni frumoși care au participat la cel puțin o sesiune de training. Peste 45 de oameni care au gustat mișcarea criliană și le-a plăcut.

3 traineri care au creat programe și care în prezent le cosmetizează pentru trimestrul al II-lea. 3 traineri încântați de implicarea și deschiderea participanților. 3 traineri care mai vor, așa cum spune Irina, experiențe fără liste de prezență și raportări către finanțatori, cu oameni care vin din propria inițiativă pentru a se dezvolta și nu pentru a obține o „hârtie” cu ștampilă.

inteligenta emotionala 1.0

Prăjituri și fructe (nu știm câte), cafea și ceai, îmbrățișări, cadouri, teme pentru acasă, zâmbete, flori, puzzle-uri, mărțișoare, poze, oameni de pe stradă sau cunoscuți abordați (tot teme pentru acasă), discursuri cu genunchi tremurând, liste, obiective, planuri…

Cuvinte frumoase de la participanți o dată și încă o dată și încă o dată.

Participanți care s-au cunoscut la training și cărora le este atât de dor de ceilalți, încât păstrează legătura și după finalizarea trainingului.

public speaking 1.0

Și pe lângă toate astea, știm că urmează trimestrul al II-lea. Un trimestru care va fi mai bun, mai colorat, mai plin mulțumită feedback-urilor primite în dar.

Chicotim și batem din palme ca niște copii care primesc înghețată într-o zi de duminică, vara, în parc. Pentru că abia așteptăm să ne reîntâlnim. Mai ales că majoritatea locurilor au fost deja ocupate pentru sesiuni din aprilie până în iunie.

Vă mulțumim pentru un început de an uimitor!