Adriana a gustat savoarea trainingului în urmă cu câțiva ani în postura de participant, iar la scurt timp după această experienţa a decis că i-ar face plăcere să inventeze reţete în bucătăria trainingului.

A amestecat o serie de cursuri de perfecţionare (pentru sine) cu livrarea practică (pentru alţii), creativitatea cu metodele non-formale, zâmbetul cu informaţia şi a potrivit reţeta nici prea dulce, nici prea sărată… ca pentru gustul oricărui participant.

Trainingurile livrate de ea până în prezent acoperă tematici precum: Feedback & Coaching, Customer satisfaction, Train the trainers, Time Management, Customer Care, Change Management, Written communication, Managerial Communication, Team Motivation, Anger Management, Telesales, Advanced Sales, How to manage a difficult client.

Certificări:

  • ANC Trainer Certification, 2011
  • Executive Coach Certification by Academy of Executive Coaching, London, 2011
  • PNL Certification by NLP Coaching School Italy, Florence, 2012
  • ANC Social and Civic Competences (Communication Techniques) Certification, 2013
  • Certification Train the Trainers, “Points of you”, București, 2015

Hobby-uri: mesele lungi cu bucate alese în compania oamenilor dragi; ideile bune aşternute în articole, inspirată de un peisaj din natură; cărţile citite pe iarba verde; priveliştea din avion către destinaţii cât mai exotice.

Motto: „Omul cât trăieşte învaţă!”