Deși o cheamă Ana, i se spune în multe feluri.

Activează în sfera educației non-formale de la 15 ani. Non-formalul este ingredientul minune pe care l-a adăugat în timpul liber, în dezvoltarea personală, și mai târziu și-a dat seama (că neintenționat) și în dezvoltarea profesională. Fie că e vorba de sectorul ONG, proiecte sau traininguri, se bucură în fiecare zi că și-a găsit locul, că face ceea ce îi place. Consideră că este norocoasă că are oportunitatea de a lucra într-un mediu provocator, din care are de învățat în fiecare zi ceva nou, dar mai ales că lucrează cu oameni (nu cu mașinării, unelte…de la care nu poți învăța nimic, nu primești emoții).

A participat la numeroase training-uri, printre care și TOT-ul. În anul I de facultate (2012) a început să țină training-uri în cadrul organizației din care face parte. Livrează training-uri cu tematici în care consideră că are acumulată experiența necesară: management și scriere de proiecte, management de eveniment, voluntariat, leadership.

A fost președinte în cadrul unei asociații culturale de tineret, a lucrat la o firmă de consultanță pe fonduri nerambursabile, a scris, depus, implementat și raportat proiecte finanțate de: Ministetul Tineretului și Sportului, Direcția Județeană de Sport și Tineret Iași, Administrația Fondului Cultural Național, Consiliul Județean Iași, Consiliul Local Iași.

Studii: Management – Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor

Hobby-uri: cititul, jogging-ul, plimbările în natură, mâncarea (gătitul…dar și mâncatul).

Motto: “Informația nu este cunoaștere. Cunoașterea vine din experiență.”