Anamaria…un metru și-un zâmbet. Iubitoare de prichindei și cu experiență în lucrul non-formal (dar și formal) cu elevii,  dorește să împartă cu ei ceea ce a învățat, într-un cadru cât mai degajat, mai prietenos și mai relaxat.

Optimismul, entuziasmul și iubirea sunt prietenii ei care îi ghidează pașii.

Provocările sunt la ordinea zilei în viața ei: absolventă de profil real, licențiată în filologie și acum boboc la masterul de Resurse Umane, vrea să dea o pată de culoare zilelor ei de studenție în Iași.

Experiențele prin care a trecut au transformat-o într-un Om Mare.

Prima întalnire non-formală cu prichindeii a avut loc în cadrul Programului ”Biblio-vacanța” – organizat de către Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani – unde Anamaria a coordonat un curs de limba engleză și unul de gramatică a limbii române. Pentru că această primă experiență i-a umplut inima de bucurie și de entuziasm și ochii de lacrimi, a urmat cea de-a doua întalnire, tot non-formală: internshipul la Centrul Internațional de Educație Paideea, Cluj-Napoca. Acolo Anamaria și-a antrenat creativitatea, a învățat ce înseamna cu adevărat să apreciezi lucrurile mici și si-a făcut o grămadă de prieteni-pitici.

Ultima, (dar cu siguranță nu cea din urmă) întâlnire a plimbat-o pe holurile Colegiul Național ”Emil Racoviță” Cluj-Napoca. A fost o întâlnire mai sfioasă, mai cu incertitudini, mai cu nesiguranță, mai cu emoții…până la primul feedback: ”I like your vibe and your energy. I would like to have you as my English teacher J”, ”Mai vii la noi? Te rugăăăm”. Experiența de la Racoviță i-a dat siguranță, i-a dat curaj și încredere si i-a dat și…germană. Da, da! Holurile colegiului nu erau împânzite doar de engleză… și germana s-a afirmat, a ieșit în evidență și a scos la iveală o altă Anamaria: mai cu drag de provocări, mai cu drag de nou.

Hobby-uri: drumețiile, plimbările, cititul

Motto: ”You can keep going on long after you think you can`t”.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/anamaria-aniculăesei