Pam-Pam! Crilia a strigat și iubitori de outdoor a adunat! O mână de oameni cu afinități (abia descoperite sau mai profunde) pentru natură și non-formal au răspuns chemării de a da formă și conținut unui grup în cadrul căruia să creeze lucruri frumoase și utile pe baza pasiunilor lor. Drept urmare, după ceva întâlniri de tatonare, când dorul de aer curat a început să dea în clocot, crilienii iubitori de outdoor și-au făcut curaj și au decis să-și facă ieșirea în lume așa cum se cuvine, printr-o întrunire în aer liber. Zis și făcut: cel mai experimentat membru al grupului într-ale ieșirilor în natură a fost numit șef de trib și a întocmit un plan de bătaie pentru ca adunarea să decurgă așa cum trebuie și ca ei să aibă ce povesti mai departe. Pădurea Bârnova a fost locul de convocare, unde outdooriștii și-au făcut apariția pentru o binemeritată gură de fresh air, cum ar zice reclama, dar ceva mai autentic decât cel de la spray. După o plimbare prin pădure care să pună sângele în mișcare și să asigure conectarea la modul natural, outdoriștii au oprit timpul în loc și s-au pus pe activități care să le facă cinste titulaturii.WP_20141101_018 Pasul 1 fu să se adune lemne pentru un foc zdravăn care să încălzească spiritele puțin amorțite în prima zi a lui Brumar, după care, sub oblăduirea șefului de trib s-au aplicat tehnici de aprindere a focului fără chibrit sau brichetă… După nu atât de multe încercări pe cât s-ar fi așteptat (semn că într-adevăr au stofă de outdooriști), s-a înfăptuit minunea și un foc de toată mândria a prins puteri, pregătind terenul pentru surprizele preparate din timp și cu atenție de către coordonatorul ieșirii.DSC_9371

Astfel, cu un vin fiert preparat domol la foc, s-a mai destins atmosfera, iar crilienii outdooriști au prins curaj pentru a-și pregăti printre copaci și frunze prânzul, copt în tihnă pe jar.

Arătoși și buni la gust, cartofii umpluți cu omletă au încheiat cu succes activitățile întreprinse de către grupul iubitorilor de outdoor; sigur, mai este loc de îmbunătățiri, dar tocmai din acest motiv ei vor repeta experiența, pentru a se perfecționa și pentru a putea să vă ofere și vouă experiențe frumoase în natură în viitorul ce va să vie!

WP_20141101_088

Grupul iubitorilor de outdoor vă salută și vă invită să îi urmăriți îndeaproape pentru mai multe suprize pregătite bine-bine la foc domol în cadrul Crilia!DSC_9757 Mai multe fotografii AICI.