Iată că numărătoarea inversă a început, iar noi privim (unii cu nostalgie, alții cu nerăbdare) cum 2014 își strânge cătinel ultimele rămășițe și se pregătește să lase locul mai promițătorului, mai atrăgătorului, mai strălucitorului 2015 care își va intra în drepturi acuși-acuși cu surle și trâmbițe.

În timp ce pregătim acele surle și trâmbițe cu care vom întâmpina la propriu noul an, fiecăruia dintre noi i se arată vrând-nevrând în gând momente din lunile ce-au trecut, obiective stabilite tot cam pe vremea asta (îndeplinite sau nu prea) și, bineînțeles, noi rezoluții.

Inevitabil, aflându-ne  în fața promisiunii unui nou început, aruncăm o privire fugară la ce-a fost și apoi ne îndreptăm plini de speranță spre ceea ce va să vie. Căutăm bine prin cotloanele sufletului și ale minții și scoatem la iveală dorințe și scopuri pe care le aliniem frumușel în așteptarea noii șanse de a le îndeplini cu vârf și-ndesat, ca să ne luăm revanșa și pentru cele scăpate printre degete în vremuri apuse.

Ceea ce este foarte bine, nu zicem nu. Nu trebuie ratat nici un moment pentru a ne stabili noi modalități prin care vom deveni cea mai bună variantă a noastră. Căci despre asta este vorba în final, nu-i așa? Toate obiectivele noastre, ale tuturor, vizează mai bine, mai mult, mai frumos, mai, mai….

Iar noi suntem cu toții băieți deștepți și știm că eforturile depuse pentru a fi mai cu moț (fiecare decide ce fel de moț) în viitor trebuie orientate doar către persoana proprie, că atunci când noi suntem ceea ce ne dorim și cei din jurul nostru se aliniază corespunzător într-un fel sau altul, completând the big picture.

Așadar, propunerea noastră pentru aceste ultime ore ale lui 2014 este ca, atunci când vă hotărâți asupra rezoluțiilor pentru anul viitor, să vă concentrați doar asupra voastră și a căilor prin care vă puteți dezvolta singuri singurei.

Stabiliți-vă ținte doar pentru voi, nu încercați să schimbați pe nimeni altcineva și vă garantăm succesul pe termen lung. Treceți în revistă punctele în care vreți să deveniți mai buni, iar la răscruce de ceasuri promiteți-vă că veți ajunge acolo.

În plus, fiți sinceri cu voi înșivă și dați la o parte acele scopuri care nu răspund întocmai sufletului vostru, păstrați-vă dorințele curate și autentice. Ceea ce vă face inima să țopăie cu adevărat, merită reținut, nimic în plus sau în minus. Experiențele sunt cele care ne îmbogățesc cu adevărat.

Noi ne convingem în fiecare zi de acest lucru și, după cum v-am declarat deja într-un moment de sinceritate, apreciem peste poate toate clipele petrecute alături de fiecare dintre voi care au contribuit la dezvoltarea noastră reală.

Acele momente ne vin acum în minte și la altele asemănătoare sperăm în continuare. Asemănătoare ca încărcătură, fiindcă este evident că fiecare secundă în compania unor oameni autentici precum cei pe care am avut norocul să îi întâlnim e inegalabilă.

Așadar, pentru fiecare dintre voi avem un singur m10891593_904810122884778_649763850595548377_nesaj acum, care, sperăm noi, să vă ușureze bilanțurile și planurile de viitor și să vă călăuzească  pe mai departe: baby, you’re a firework! (vorba melodiei). Și nu mințim deloc, pentru că fiecare dintre voi a sclipicit în felul său unic, ne-a uimit și ne-a inspirat de-a lungul lui 2014, lucru pe  care știm că îl veți face și în 2015.

Fie ca anul care vine să vă aducă doar artificii din acelea colorate, sclipitoare și voioase, care să vă împlinească toate dorințele din noaptea dintre ani!

Echipa Crilia vă urează LA MULȚI ANI SPUMOȘI!