Dacă-i bal, bal să fie! Ne aliniem și noi nebuniei care se petrece în ultima vineri  din luna lui brumar și ne pregătim intensiv pentru a vă potoli pofta de reduceri.

Așadar, având în vedere că lansăm cu surle și trâmbițe trainingurile lui 2015, să știe tot poporul dornic de dezvoltare personală că are unde veni și la anul pentru experiențe autentice de învățare non-formală, punem în practică o înțeleaptă vorbă care zice-așa: ”bate fierul cât e cald”.

Astfel, am decis să aplicăm în stil crilian acest concept preaslăvit al vinerii negre a reducerilor. Cum anume? Vă oferim câte două locuri la fiecare dintre trainingurile primului trimestru din 2015, care încep în ianuare. Mai exact, primele două locuri!

Înscrie-te repede-repejor pe 28 noiembrie cu încă un prieten la trainingul care vă face vouă cu ochiul cel mai tare și, dacă sunteți primii doi înscriși, achitați fiecare doar 50% din valoarea pachetului de training!

Noi vă vom anunța imediat ce primim înscrierile voastre dacă sunteți primii doi cei mai rapizi, moment din care voi trebuie să achitați contravaloarea cursului cu reducere și să ne transmiteți până la finalul zilei de 28 noiembrie dovada plății.

Pentru situații de avarie, următoarea pereche care se înscrie după cei dintâi vor fi trecuți pe lista de rezervă și anunțați în acest sens, urmând ca, dacă pe data de 29 noiembrie, trainingul nu este achitat de către primii doi viitori cursanți, tura doi să intre în acțiune și să facă plata conform condițiilor anterior expuse.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm cu mare drag să gu10389719_777536418946803_1717351914929518187_nstați din
savuroasele noastre traininguri de dezvoltare personală (vezi imagine stânga pentru o mică dovadă) pregătite cu migală și atenție special pentru a răspunde căutărilor voastre în domeniu.

ȘI LA REDUCERI ÎNAINTE!