Eu am crescut în ONG-uri. Primele mele atribuții dincolo de școală s-au întâmplat în ONG-uri unde am început cu voluntariatul și am continuat ca angajat o perioadă. Nu ascund că cel mai mare beneficiu pe care mi l-a adus un ONG și activitatea de voluntariat este întâlnirea cu educația non-formală și dragostea subită și dintr-o dată față de acest tip de învățare, lucru care mi-a schimbat traseul în viață gândit metodic de pe la vârsta de 6 ani.

Și sunt de ceva vreme în starea în care mi se pare că nu contribui suficient, că nu dau înapoi cât trebuie, că mai am de întors din binele pe care eu l-am gustat. Și de aceea aleg să ajut cum pot pe ici pe acolo, încerc să mă implic în proiecte în care cred și să mă alătur asociațiilor care fac bine și sper că mulți dintre voi aleg să facă asta.

Acum aleg să mai fac un lucru care stă în puterea mea și sper să ajute măcar un pic ONG-urile din Iași și nu numai.

Aleg să ofer 2 până la 4 locuri gratuite (în funcție de numărul de înscriși)  pentru membri ai ONG-urilor la toate workshop-urile Crilia care se vor întâmpla de acum înainte.

Cei ce vor să participe gratuit la oricare dintre workshop-urile Crilia nu trebuie decât să completeze formularul de înscriere pentru workshop-ul respectiv, completând în câmpul Vreau Bursă ONG cu numele ONG-ului din care face parte cu datele de identificare ale acesteia.

Vei fi anunțat cu o săptămână înainte dacă poți participa sau nu, în funcție de cerințe și dând prioritate celor care nu au mai beneficiat de bursă sau care au nevoie mai stringentă.

Atât!

Să vă fie de folos și dați mai departe vestea!

 

Articol scris de:

Crina Penteleychuk

Fondator & Trainer Crilia