Când eram eu mică nu am auzit pe nimeni spunând: „când mă fac mare, mă fac trainer”. Motivul e simplu: habar n-aveam ce e ăla.

Între timp lucrurile s-au schimbat. Nu numai că sunt mulți traineri pe ici pe acolo, ci sunt și mulți oameni care încep să își dorească să devină traineri. Ca urmare, există și multe traininguri unde poți merge „să te faci trainer”.

Dacă ai văzut în jurul tău că toată lumea se face trainer și vrei și tu asta, e de bine. Și te interceptez eu aici dacă vrei să te faci trainer cu adevărat. Dacă ai studiat bine oportunitățile și ești aproape 100% sigur că pe acest drum ar trebui să mergi, te invit la programul AMAZING Trainers.

Printre multitudinile de programe de training of trainers sau formare de formatori pe care le poți identifica pe piață, unele mai ieftine, altele mai scumpe, unele mai lungi, altele mai scurte, cu traineri mai cunoscuți sau mai obscuri, există și al nostru.

AMAZING Trainers nu e doar un ToT sau un TTT, e o modalitate prin care eu m-am apucat să caut și să formez traineri, oameni cu vocație și potențial, pentru că am tot căutat și nu am găsit traineri pe gustul meu. Și, deci, m-am decis să îi formez eu cu mânuțele mele. Și pentru că știu că nu e nici pe departe suficient să treci printr-un training, chit că are el 40 de ore, am creat partea unică a unui program de training of trainers și care (dacă ești un viitor trainer așa cum mi-l doresc eu) nu are cum să nu-ți facă cu ochiul.

Iată:

Stăm cu tine până la lansarea în atmosferă.

După ce te învățăm de toate de prin training, de analiză de nevoi, stiluri de învățare, metode, debriefing, dinamică de grup, design de training și ce mai e nevoie, îți oferim oportunitatea să livrezi și să livrezi. Adică să aplici cele învățate, să guști din interacțiunea cu participanții și să crești prin experiențele create.

2 luni după evenimentul propriu zis, îți stăm alături, ne vedem, discutăm, apoi, dacă dorești și ești potrivit cu noi, poți beneficia de rampa de lansare Crilia. Vei avea de livrat aproximativ 20 de ore de training în 6 luni după finalizarea programului. Îți creăm oportunități de livrare în cadrul Crilia sub supravegherea și coordonarea unui trainer senior și al colegilor AMAZING.

Iar după aceste 20 de ore poți continua alături de echipa Crilia până crești mare.

Atât! Restul de: atmosferă de la training, subiecte abordate, stil de livrare, training fain sau nu, le poți afla de pe site sau de la participanții AMAZING.

 

Articol scris de: Crina Penteleychuk