Dragilor,

 

Iată c-a sosit și iarna pe la noi (încă nu suntem chiar convinși, așteptăm zăpadaaa, dar să spunem, de dragul discuției) și, imediat după ea, lipa-lipa și sărbătorile aferente.

Cum toată lumea știe și experimentează anual din plin, această perioadă vine la pachet, pe lângă vânzoleala de sezon (pentru cadouri, mâncăruri, curățenie, brad, globuri, bomboane și lista poate continua la nesfârșit, că de, fiecare cu interesele lui) și cu ceva sentimentalisme. Vorba reclamei: ”de Crăciun, fii mai bun, fii adevărat…”.

Nici noi n-am rămas neatinși la coarda sensibilă de către spiridușii lui Moș Crăciun și au început să ne dea ghes tot felul de gânduri care mai de care mai… sclipicioase, să zicem, în spiritul sărbătorilor.

Ne-am trezit gândindu-ne la cât de norocoși suntem și la câte lucruri avem pentru care să fim recunoscători până la Univers și înapoi. Am fost luați prin surprindere de căldura amintirilor atâtor momente minunate încât le-am pierdut șirul, momente care ne-au ajutat să creștem în spirit precum Făt-Frumos, într-un an cât alții în trei (sau cinci, sau zece, depinde de versiunea poveștii preferate).

Și tot gândindu-ne noi așa, nu ne-a fost prea greu să ne dăm seama de unde anume am primit cu toptanul atâta mulțumire și împlinire sufletească: de la voi, omuleții speciali care s-au împiedicat de noi zi de zi (intenționat ori ba). De la fiecare dintre voi am învățat în fiecare zi câte ceva important și știm că, unul câte unul, ați pus cu toții umărul la ceea ce este acum Crilia.

Și uite-așa, ne-am hotărât să decretăm: sezonul ăsta, de Crăciun, se poartă recunoștința! Și vrem să vă mulțumim vouă pentru că ne-ați îmbogățit viețile cu experiențe autentice care și-au lăsat amprenta în sufletele noastre și, zicem noi, ne-au ajutat să fim mai buni ca oameni și ca profesioniști.

Așadar, gașca cea vestită care se prezintă cuminte sub denumirea de echipa Crilia dorește să vă mulțumească pentru toate acele momente pline de inspirație oferite de-a lungul anului cu un braț de gânduri bune.Vintage Christmas card

Pentru Crăciunul care e la doi pași de noi, dorim vouă, participanților noștri dragi (și admiratorilor noștri, desigur!), să aveți inimile pline de căldură și veselie! Pentru că, voioși fiind, parcă altfel arată lucrurile, mai repede se împlinesc dorințele și mai speciale sunt rezultatele acțiunilor întreprinse. Și promitem că ducem tratative intensive cu Universul ca să vă îndeplinească toate obiectivele care vă fac inimile să tresalte.

Biiine, vă dorim și ca Moș Crăciun să vă aducă muuulte bunătăți…!

Și fiindcă noi ne simțim atât de bine gândidu-ne la voi și fiindu-vă recunoscători pentru momentele petrecute împreună, vă dăm leapșa și vă provocăm să vă gândiți la cel puțin o persoană, un lucru, un moment, etc pentru care sunteți recunoscători. Garantăm voie bună instant! Deci, cine, ce, cândcum, unde?

Pe final, ca să ne susținem cauza, vă invităm să vizionați micul filmuleț încropit de noi pentru voi, în care am încercat să surprindem exact acele momente despre care vă povesteam mai adineaori. Enjoy!

Echipa Crilia vă urează un clasic CRĂCIUN FERICIT!!!, din toată inima!