Știți deja că noi, cei din echipa Crilia, dăm pe-afară de atâta inspirație ce avem, nu-i așa? În caz că nu erați la curent cu această informație, problemă rezolvată! Vorba aceea: ”laudă-mă gură, că ți-oi da friptură…”.

Însă nu vă speriați, nu ne dăm în stambă degeaba și ne grăbim să recunoaștem că voi sunteți cei care ne dați apă la moară constant și ne alimentați rezervorul de idei (năstrușnice sau mai cumințele, după caz).

Așadar, ne-am gândit că dacă tot o avem (pe ea, inspirația) să o mai și punem la treabă, doar-doar or mai rezulta ceva reflecții pe care să le punem în practică și cu care să ne mândrim apoi, că facem oamenii dragi nouă să zâmbească. Așa ne-am gândit noi că merge treaba, voi ne inspirați zi de zi să creștem și să facem lucruri minunate împreună și noi ne concentrăm toate energiile să vă recompensăm după puteri.

După cum ați luat la cunoștință, una dintre ideile la care ne-ați inspirat s-a materializat de Crăciun sub forma campaniei ”Dăruiește un training!”. Simplul motiv că o experiență de dezvoltare personală și/sau profesională are rezultate reale și durabile a stat la baza acestei inițiative.

Iar de asta ne-am convins atunci când voi, participanți la trainingurile noastre OPEN, ați avut atâtea lucruri minunate să ne spuneți în urma unor astfel de experiențe. Cuvintele, zâmbetele și speranțele voastre, pe care ni le-ați împărtășit la sesiunile de training ne-au încins motorașele.

Și uite-așa ne-am încordat un pic și ne-am gândit că bine-ar fi să ne extindem puțintel și să vă dăm ocazia de a împărți și cu cei dragi aceste experiențe, de a le oferi un cadou pe care să-l utilizeze așa cum simt. Nu mai punem la socoteală neuronii salvați de stresul vânătorii care se desfășoară în căutarea cadoului perfect…

Pentru că am primit doar feedback pozitiv în urma acestei minunate idei, am pitrocit puțin lucrurile și am decis să facem treaba asta permanentă, cât e anul de lung. Ocazii știm că sunt cu duiumul: zile de naștere, zile onomastice, aniversări, scuze pentru că am uitat vreo una din cele anterioare… Iar lista poate continua.

Deci, reînnoim îndemnul: Dăruiește un training! Dacă ești în pană de idei sau pur și simplu vrei să faci un cadou cu greutate (la figurat, bineînțeles) pentru o persoană dragă, de care să se bucure și să se folosească, unul dintre trainingurile noastre este alegerea perfectă.

Poți analiza în liniște trainingurile noastre OPEN 2015 să vezi care cui i se potrivește. Dacă știi cam ce i-ar plăcea destinatarului, poți alege chiar tu trainingul. În caz contrar, îl poți lăsa să hotărască singur singurel ce anume îi sună cel mai bine.  Mergi apoi la formularul de înscriere MCj03871720000[1]și completează-l cu datele tale și ale celui care va primi o experiență cadou.

Ai posibilitatea de a alege dintre două tipuri de vouchere: de 50% sau de 100% din valoarea unui training. Poți selecta tu cursul pe care să îl dăruiești, sau îi poți lăsa celui drag cale liberă să-și aleagă  ce dorește, după preferințe.

Așa-i că sună bine ideea noastră?

Vă așteptăm la training!