(program 6 săptămâni, 2 h/săptămână)
Trainer: Irina Șubredu
Perioada: 10 mar. – 21 apr. 2015 (în fiecare marți)
Intervalul orar: 18.00 -20.00
Grup maxim: 12 participanți
Preț: 
49 lei/sesiune 
239 lei/program
[aio_button align=”right” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” text=”DĂRUIEȘTE UN TRAINING!” relationship=”dofollow” url=”http://goo.gl/forms/NRJyF05ciJ”]
 
[aio_button align=”right” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” text=”INSCRIE-TE ACUM!” relationship=”dofollow” url=”https://docs.google.com/a/crilia.ro/spreadsheet/viewform?formkey=dHltcEt3eko0Nmt4WTNKTkF2MTFsamc6MQ”]

Dacă te gândeşti la Richard Davidson, imaginează-ţi-l cărând în spate un rucsac uriaş cu aparatură medicală de scanare a creierului – pe cărări de munte, către chiliile călugărilor tibetani – pentru a-i convinge pe aceştia să mediteze „în cutie”, de dragul ştiinţei.

Se ia înţelepciune străveche şi se studiază atent în laborator. Se descoperă ce, de ce şi mai ales cum funcţionează şi se extrag de acolo învăţăminte care să-i ajute pe oamenii obişnuiţi să aibă o viaţă emoţională mai senină şi mai plină de emoţii pozitive.

Se descoperă că modul în care noi reacţionăm are la bază un Stil Emoţional în şase dimensiuni, fiecare dimensiune arătând ca un continuum între doi poli. Stilul Emoţional are şi o bază neuronală (adică poate fi recunoscut pe harta creierului tău – nu te mira, acolo locuieşte!).

Programul de educare a Inteligenţei Emoţionale te ajută să explorezi – în cele 6 săptămâni – fiecare dimensiune a Stilului tău Emoţional, să-ţi găseşti locul pe continuum şi să decizi dacă vrei să rămâi acolo sau să modelezi o dimensiune sau alta, toate acestea în scopul de a avea experienţe emoţionale mai frumoase, relaţii mai armonioase cu ceilalţi, reacţii mai potrivite la apariţia emoţiilor negative şi, în general, o viaţă mai bună.

Tematici pe săptămâni.

10 mar. – Săptămâna 1: Descoperă-ţi propriul Stil Emoţional şi explorează dimensiunea Conștiință de sine!

Eşti Conştient de Sine sau mai degrabă Opac faţă de Sine?

 17 mar. – Săptămâna 2: Explorează dimensiunea Perspectivei!

Ai un stil Pozitiv sau un stil Negativ de a privi evenimentele pe care le trăieşti?

 24 mar. – Săptămâna 3. Explorează dimensiunea Intuiție socială!

Eşti Intuitiv Social sau mai curând Derutat?

 31 mar. – Săptămâna 4. Explorează dimensiunea Sensibilitate la context!

Ştim că nu eşti pian. Dar eşti de obicei Acordat sau Dezacordat la context?

7 apr. – Săptămâna 5. Explorează dimensiunea dimensiunea Rezilienței!

Eşti Rapid în Recuperare sau Încet în Recuperare?

21 apr. –  Săptămâna 6. Explorează dimensiunea Atenție! Treci în revistă efectele Programului.

Ai un stil Concentrat sau un stil Neatent?

Activităţile propuse sunt gândite ca un program unitar (între sesiunile faţă în faţă existând „teme pentru acasă” şi o comunicare online cu membrii grupului). Ca urmare beneficiile sunt mai mari dacă programul este parcurs în proporţie de minim 80 %. Cu toate acestea, tematicile fiecărei săptămâni pot fi parcurse şi individual (dacă, de exemplu, se doresc modificări ale unei singure dimensiuni ale Stilului Emoţional).

Acest program are la bază idei din cartea lui Richad J. Davidson & Sharon Begley “Creierul şi Inteligenţa Emoţională”, precum şi din lucrările altor promotori ai curentului Psihologiei Pozitive (Mathieu Ricard, Martin Seligman, Ed Diener, etc.).

ÎNSCRIE-TE completând acest FORMULAR.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”gray” size=”small” icon=”none” text=”Vezi toate programele de training – 2015″ relationship=”dofollow” url=”https://crilia.ro/training-open-2015/”]