(program 6 săptămâni, 2 h/săptămână)
Trainer: Irina Șubredu
Perioada:  3 nov.  – 8 dec. 2015 (în fiecare marți)
Interval orar: 18.00-20.00
Grup maxim: 12 participanți
Preț:  49 lei/sesiune 
239 lei/program
[aio_button align=”right” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” text=”DĂRUIEȘTE UN TRAINING!” relationship=”dofollow” url=”http://goo.gl/forms/NRJyF05ciJ”]
 
[aio_button align=”right” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” text=”INSCRIE-TE ACUM!” relationship=”dofollow” url=”https://docs.google.com/a/crilia.ro/spreadsheet/viewform?formkey=dHltcEt3eko0Nmt4WTNKTkF2MTFsamc6MQ”]

Dacă întrebi oamenii ce îşi doresc de la viaţă, s-ar putea să auzi că:

  • Îşi doresc să aibă mai mulţi bani – ca să-şi cumpere mai multe lucruri – ca să fie mai fericiţi;
  • Îşi doresc un job care să le placă – pentru a fi mai fericiţi;
  • Îşi doresc să călătorească în locuri frumoase care să le încânte inima – şi să-i facă mai fericiţi;
  • Îşi doresc să-I ajute pe cei din jurul lor – pentru ca aceştia să aibă o viaţă mai bună – şi să fie mai fericiţi;
  • Îşi doresc să aibă mai mult timp liber la dispoziţie – pentru a-l petrece cu cei dragi – pentru… ok, ai prins ideea.

Şi fiindcă aproape orice îţi doreşti de la viaţă are în spate dorinţa de a fi mai fericit, ţi-am pregătit un program de 6 săptămâni pentru o creştere de durată a fericirii.

Un program prin care să exersezi tehnicile ştiinţific dovedite a promova şi susţine starea de bine.

Şi pentru că fericirea nu are “mărime unică” (adică nu ni se potrivesc tuturor toate tehnicile), începem cu o auto-evaluare. Facem asta ca să aflăm ce activităţi şi tehnici ni se potrivesc cel mai bine şi ca să ne putem face un plan.

Aflăm apoi, pas cu pas, mai multe despre fiecare tip de activitate care ne ajută să fim mai fericiţi (12 în total).  Aflăm cum şi de ce funcţionează, în ce condiţii şi contexte le putem aplica, ce efecte au asupra noastră. Aflăm şi unde găsim mai multe informaţii despre toate acestea.

Dacă citeşti asta cu o sprânceană ridicată, e bine să ştii că programul acesta nu este doar despre cum să ne simţim mai bine (deşi şi acest lucru este important).

Fericirea adevărată înseamnă o mai mare implicare (în propria viaţă), o sănătate (fizică şi emoţională) mai bună, relaţii mai bune cu ceilalţi, o viaţă mai lungă şi mai plină de satisfacţii.

Tematici pe săptămâni:

3 nov. – Sesiunea 1. Cum să practici recunoștința și optimismul.

10 nov. – Sesiunea 2. Cum să-ţi dezvolţi relaţiile sociale.

17 nov. – Sesiunea 3. Cum să gestionezi stresul şi să depășeşti dificultățile.

24 nov. – Săptămâna 4. Cum să trăieşti în prezent.

1 dec. – Sesiunea 5. Cum să-ţi fixezi și atingi scopurile.

8 dec. – Sesiunea 6. Cum să ai grijă de corpul și de sufletul tău.

Activităţile propuse sunt gândite ca un program unitar (între sesiunile faţă în faţă existând „teme pentru acasă” şi o comunicare online cu membrii grupului). Ca urmare beneficiile sunt mai mari dacă este parcurs în proporţie de minim 80 %. Cu toate acestea, tematicile fiecărei săptămâni sunt independente, putând fi parcurse şi individual.

Acest program are la bază idei din cartea Sonjei Lyubomirsky “Cum să fii fericit”, precum şi din lucrările altor promotori ai curentului Psihologiei Pozitive (Martin Seligman, Ed Diener, Richard Davidson, etc.).

ÎNSCRIE-TE completând acest FORMULAR.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”gray” size=”small” icon=”none” text=”Vezi toate programele de training – 2015″ relationship=”dofollow” url=”https://crilia.ro/training-open-2015/”]