Convinsă de multă vreme că viața ei este despre oameni și cuvinte, Ionela a descoperit recent beneficiile trainingului.

Pasionată de tot ce înseamnă dezvoltare personală și lărgirea orizonturilor, devorează trainingurile Crilia și așteaptă cu nerăbdare și entuziasm momentul în care va putea spune și ea oficial „Bună, numele meu este Ionela și sunt trainer pe comunicare”. Neoficial, fiind dornică să împărtășească și altora din experiența ei, livrează deja sesiuni pline de emoție colegilor iubitori de joculețe și noi cunoștințe.

Situată undeva la intersecția dintre copilărie și maturitate, este mai mereu zâmbitoare și pregătită de joacă, dar și gata de acțiune când atunci când situația trebuie lămurită și este nevoie de cineva care să preia frâiele. Deși recunoscută pentru timiditate și vorbele puține în primele două decade ale vieții,  își croiește acum un nou drum în care comunicarea ocupă un loc central.

Cititoare de cursă lungă, Ionela petrece mult timp și exersându-și talentul de scriitoare. Cu toate că acum scrie pe blog despre securitate online și protecția datelor, își dorește de ani buni și să transforme într-o carte pentru copii povestea din capul ei despre simpaticul șoricel urecheat pe nume Țonțonel.

În drumul ei spre a deveni un trainer de renume mondial, Ionela coordonează proiectul ACADEGO unde aduce structură, planificare și un pic de culoare.