Program de Team building ce poate fi desfășurat în Iași sau în altă parte cu o durată de la 1/2 zi la 3 zile .

Într-o organizație o echipă este mai performantă decât suma indivizilor ce o formează, mai ales când performanța  necesită competente, experiențe și abordări diferite.

De aceea, vă propunem participarea la team buildingul Jocurile Olimpice, un team building axat pe activități desfășurate în aer liber, activități ce aduc o serie de provocări.

Acest tip de activități adresează nevoi specifice unei echipe: rezolvarea de probleme,  asumarea de riscuri, consolidarea încrederii reciproce și depășirea tiparelor. Totodată o astfel de provocare în aer liber reprezintă și un factor de motivare, ridicând moralul și productivitatea echipei.

Prin participarea la Jocurile Olimpice se pot identifica punctele forte ale angajaților, se pot  descoperi potențiali lideri, iar participanții:

  • își pun în valoare capacitățile, fie își descoperă noi aptitudini în ceea ce privește – gestionarea schimbării, creativitate, rezolvarea problemelor, comunicarea
  • își cunosc mai bine colegii și se îmbunătățește comunicarea între membrii organizației
  • se pot afirma ca persoane de încredere, cu spirit de echipă

Programul Jocurilor Olimpice este un program ce îi determină pe participanți să iasă din zona de confort, să se adapteze schimbărilor, să găsească soluții și să acționeze rapid. Toate activitățile sunt concepute astfel încât să participe toți membrii echipei și toate echipele concurează în același timp.

Toți participanții sunt împărțiți pe echipe și fiecare echipă va reprezenta câte o țară. Pentru a face o deschidere demnă de jocurile olimpice fiecare țară își va pregăti defilarea înainte de startul probelor olimpice. Urmează încălzirea pentru a pregăti echipele să devină câștigătoare … și apoi startul probelor olimpice: întrecere cu ștafeta, sărituri, “tenis de masă”, “maraton”, “handbal/volei”, “patinaj”, “aruncarea greutății”, “canotaj”, “gimnastică”, “tir”, ‘haltere”, “tae kwando”.

Și finalizăm cu ceremonia de decernare a medaliilor

Mai multe detalii despre program puteți solicita la office@crilia.ro.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” text=”Cere OFERTĂ!” relationship=”dofollow” url=”https://crilia.ro/contact/”]