Se numește Campania #jurpeportocaliu că așa a venit cumva natural după ce un participant la trainingurile mele a făcut un pic de trolling la hashtagul meu #jurperoșu apropo de obsesia mea pentru portocaliu.

Dar…

#jurpeportocaliu e de fapt despre „dacă mă doare ceva, ar fi bine să fac ceva în sensul acesta” Și pornit de la o postare a Ancăi fix despre o durere de a mea pe care nu o puteam exprima încep această campanie – și sper să atrag cât mai mulți omuleți în ea – care nu înseamnă decât să organizez unele evenimentele în timpul programului de lucru.

Pentru că, se pare, a venit momentul, după 4 ani în care am ratat o grămadă de evenimente și în care am cam dispărut de pe radar, nu m-am m-ai întâlnit cu oameni pentru că am ales ca seara să rămân acasă de cele mai multe ori să fac băița bebelușului, să fac țup-țup și poc-poc, să citesc povestea de noapte bună (care e pe la 8, apropo), și, mai nou să privesc și să simt cu toată ființa interacțiunea dintre cei doi copii ai mei, a venit momentul ziceam, să mă scutur și să mă trezesc și să fac ceva eu. Că tot spun în stânga și în dreapta dacă e ceva ce te deranjează, acționează, fă tu ceva!

Prima mea reacție la articol este aici, dacă vreți să înțelegeți mai bine cum m-am pornit.

Ca prim pas, voi încerca să planific tot mai multe dintre evenimentele Crilia în timpul programului de muncă, mai ales cele care aduc plus valoare și la locul de muncă.

Apoi, mi-a răsărit această idee de a crea un eveniment pe care să-l numesc După-amiezi cu Crina de la Crilia și în care să aduc informații legat de dezvoltarea personală. Nu știu cum va fi, cât va ține, vom vedea împreună. Deocamdată dau drumul la primul eveniment.

Prima după-amiază cu Crina

Primesc oricând sugestii despre tematici, cerințe, situații dificile prin care treceți și nu le găsiți soluții, despre voi și despre cei care vă înconjoară.

Ne vedem, #jurpeportocaliu