Sunt un om căruia îi place să ofere din ceea ce este, ce știe, ce face pentru a-i sprijini și ajuta pe cei din jur.

Sunt un om vesel, creativ,  care se implică în tot ceea  ce  face și iși asumă pe deplin responsabilitățile pentru realizarea proiectelor.

Sunt un om într-o continuă dezvoltare, căruia îi place să se implice în activități și experiențe care îl ajută să se cunoască. Întotdeauna mi-a placut să învăț, să aflu. Niciodată nu știi prea  multe.  Pentru că sunt pasionată de cunoaștere și de propria dezvoltare, mă implic în activități  unde  am posibilitatea să cunosc oameni noi, în proiecte în care pot căuta idei noi  și modalități inedite ce ne ajută să ne dezvoltăm personal și profesional .

Sunt un om căruia îi place să facă sport – pentru distracție dar și pentru întreținere J, îi plac călătoriile –  pentru că sunt curioasă din fire și imi place să explorez locuri noi, îi place să citească  – pentru că așa pot trăi  o mulțime de vieți, într-o viață.

Sunt un om căruia îi plac provocările și care caută activități noi prin care să se dezvolte și să iși manifeste creativitatea, așa că ultimele activități găsite sunt pictura și realizarea de obiecte handmade din sticle, borcane.

Prin intermediul dezvoltării personale am descoperit trainingul și din 2012 sunt trainer în cadrul unei companii.

Certificări:

Certificare trainer  –  CNFPA

Certificat  NLP Practitioner & Master

Citat: “Nu îi poți învăța pe alții ceea ce știi, îi poți învăța doar ceea ce ești.”