Lucrăm de zor. Ne întâlnim și punem la punct ultimele detalii despre cum va avea să fie săptămâna 17-23 februarie, denumită în continuare Săptămâna AMAZING. Suntem încântați de program, de provocările pe care le-am pregătit participanților și abia așteptăm să vedem schimbare în fiecare din cei care au spus DA și sunt acolo în săptămâna AMAZING.

Ne-am reamintit provocările prin care am trecut noi și cum acestea ne-au schimbat și îmbunătățit stilul, atitudinea, dorința de dezvoltare. Am fost puțin nostalgice, ne-am dorit să fim și noi participanți, am râs mult, ne-am îngrijorat, am planificat și replanificat și uite că mai sunt fix 17 zile până va începe săptămâna AMAZING.

Și acesta nu este decât începutul. Avem planuri mari pentru Trainerii AMAZING. Avem pregătite provocări și pentru „viața de după bootcamp”, provocări și pentru noi, dar mai ales pentru ei.

Un lucru e cert: Nu va fi ușor deloc. Va fi solicitant, provocator, greu. Atât de greu, încât la final cu toții vom dori să nu se fi terminat. Atât de greu, încât nu ne vom dori să ne întoarcem la „viața reală”. Atât de greu, încât „viața reală” nu va mai fi niciodată ca înainte de săptămâna AMAZING.

Și e doar prima cărămidă pe care o punem la fundația Trainerilor AMAZING.

Fenomenul AMAZING e pe cale să înceapă… și credem că va fi contagios

Crina