Program de Team building ce poate fi desfășurat în Iași sau în altă parte cu o durată de la 1 zi la 2 zile.

Fii „pierdut în pădure” şi descoperă-ţi abilităţile în mijlocul naturii; team building prin mişcare, aventură şi exerciţii de supravieţuire.

Spune stop formalului, conformismului şi monotoniei şi ia parte alături de echipa ta  la un team building marca Crilia, unde vei experimenta situaţii autentice de supravieţuire în sălbăticie, care-ţi vor oferi deopotrivă atât amintiri plăcute, cât şi cunoştinţe practice eficiente.

Prin simularea unei situaţii de supravieţuire propusă de noi şi experimentată de echipă în mijlocul naturii, sunt vizate şi analizate o serie de aspecte şi interese specifice unui colectiv cum sunt: analiza şi rezolvarea unor probleme, identificarea de soluţii, întărirea încrederii în sine dar şi încrederii faţă de coechipier, depăşirea barierelor de comunicare.

Prin participarea la acest tip de program echipa dumneavoastră va beneficia de o serie de provocări şi exerciţii cu temă outdoor, benefice pentru companie, care vor duce la:

  • îmbunătăţirea abilităţilor echipei de a se confrunta cu situaţiile ambigue sau nesigure;
  • stimularea creativităţii echipei;
  • echipa îşi va îmbunătăţi comunicarea între membri, îşi va pune în valoare capacităţile iar membrii vor ajunge să se cunoască mai bine;
  • întăreşte legăturile între echipele despărţite geografic (fac parte din aceeaşi companie dar lucrează în oraşe diferite);
  • îmbunătăţeşte reacţia echipei la situaţii care necesită schimbări rapide;
  • induce echipei mijloace simple dar eficiente pentru: brainstorming, planificare, luarea deciziilor corecte în situaţii limită.

Programul „Pierdut în pădure”, antrenează participanţii încă de la început, să facă alegeri corecte, logice şi chibzuite, pentru echipă, îi determină pe membrii acesteia să se mobilizeze, să se organizeze, să comunice, să acţioneze împreună, să se adapteze schimbărilor, să fie practici şi pragmatici. Activităţile sunt concepute în aşa fel încât toţi membrii echipei să participe şi să interacţioneze. Dacă se formează mai multe echipe, toate echipele vor participa în acelaşi timp dar pe trasee diferite.

Punctul de început: În urma prăbuşirii în mijlocul pădurii a avionului cu care echipa se întoarce de la o conferinţă internaţională, rămâne izolată în pădure fără posibilitatea de a lua legătura cu civilizaţia, decât dacă îşi croiesc drum prin pădure spre civilizaţie.

Programul este gândit sub forma unui traseu sau circuit prin pădure, pe care echipa trebuie să-l parcurgă şi să-şi îndeplinească sarcinile pentru a-şi căuta drumul înapoi spre civilizaţie. Participarea la această aventură va include exerciţii de bază de supravieţuire cu ar fi aprinderea focului prin mijloace alternative sau construirea unui adăpost. Nu numai că echipa dumneavoastră va avea parte de un team building deosebit, dar va deprinde şi cunoştinţe practice de supravieţuire în mijlocul naturii.

Experienţa outdoor, căpătată în urma participării la acest team building a fiecărei echipe, se va transpune în deprinderi şi cunoştinţe care vor putea fi aplicate şi la birou.

Mai multe detalii despre program puteți solicita la office@crilia.ro.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” text=”Cere OFERTĂ!” relationship=”dofollow” url=”https://crilia.ro/contact/”]