Nouă ne place să credem că suntem promotorii viselor frumoase, a dorințelor îndeplinite și a obiectivelor materializate. Ne place să credem asta după ce voi, participații și colaboratorii noștri, ne-ați declarat-o, sub diverse forme. Ne înmoaie genunchii câte un feedback minunat, venit parcă exact la momentul potrivit pentru a ne aminti de magia din fiecare omuleț cu care ne-am intersectat vreodată. Feedback în care cineva ne povestește cum ceva s-a mișcat în mintea și în sufletul său alături de noi, cum se simte inspirat zi de zi să crească, să se dezvolte, să-și înfrunte temerile poate, să nu-și scape din vizor obiectivele… după caz .

Pentru noi, e un lucru extrem de important acesta: să știm că ne inspirăm reciproc, că legăm relații de prietenie, colaborare, ori de care consideră Universul că ar fi potrivite. Cert este că tocmai pe aceste principii am pus și bazele Comunității participanților la trainingurile Crilia. Am văzut specialul din fiecare dintre voi, am simțit cum ați contribuit constant la dezvoltarea noastră și cum fiecare poveste de-a voastră ne-a inspirat în activitățile noastre.

Dovada fizică a faptului că rezonăm cumva pe undeva stă în zecile, chiar sutele de poze de la întâlnirile noastre, în care se citește veselia, emoția (cea bună), îndrăznim să spunem încântarea chiar, pe ici, pe colo. Cea metafizică stă bine mersi în mințile și sufletele noastre, alături de ceilalți pitici care vin la pachet cu întreg ansamblul personal. Și ne dă câte un ghiont din când în când.

În comunitatea care crește văzând cu ochii ne-am adunat omuleț cu omuleț, fiecare perfect cu imperfecțiunile lui (pe care ceilalți nu le văd chiar așa, parol) și am construit împreună ceva frumos, un loc unde știm că găsim mereu o recomandare pentru o carte bună ori un film, un pont de job sau orice altceva, o glumă spumoasă, o hăhăială binemeritată, un sfat la nevoie, chiar și o mână de ajutor la greutăți mai mari…

Pentru că asta înseamnă o comunitate, părerea noastră. Și fiindcă voi ați cooperat atât de bine cu planurile noastre, pentru că v-a plăcut la noi și i-ați adus și pe alții în această comunitate mirifică, vă propunem ceva frumos: fiți promotori Crilia! Convingeți trei persoane să se înscrie la unul dintre trainingurile noastre OPEN, iar voi puteți participa gratuit la un training la liberă alegere. Așa-i că sună bine? Trimiteți-ne un mail pe inscrieri@crilia.ro cu mesajul ”vreau să fiu promotor Crilia” și de acolo te îndrumăm noi.

Haideți să creștem, să ne dezvoltăm împreună și să lucrăm cot la cot în fiecare zi pentru a ajunge la cea mai bună versiune a noastră! Vă mulțumim pentru că ne inspirați zi de zi!