Hai să vorbim despre cum putem fi oameni mai buni într-o lume prea grăbită să mai spună „Mulțumesc!”.

În martie, la Serile Crilia vine Alina. Alina e cunoscută pentru multele lucruri pe care le face. De la realizator radio la Viva FM, la consilier în cadrul Educativa la psiholog și deținător mândru de cățel drăgălaș.

Alina vine cu inima deschisă la Serile Crilia și ne provoacă la câteva discuții despre viață, despre relațiile cu ceilalți și despre noi ca oameni când ne simțim prinși într-o lume prea grăbită.

Iată câteva cuvinte de la invitata noastră:

Cel mai dificil lucru pe care îl experimentez în aceste vremuri e să fiu veselă într-o lume înconjurată de Like-uri și superficialitate. Când ni s-a schimbat sistemul de valori și a devenit caracterizat doar de capacitatea noastră de a critica și a-l desconsidera pe celălalt?

Nu am neapărat un răspuns dar mi-ar plăcea să vorbim despre asta. Cine sunt eu ca să vă provoc la o astfel de discuție? Un om care încearcă zi de zi să iasă în evidență prin activitatea profesională și să păstreze viața personală doar în suflet. Ce am făcut până acum e în About pe Facebook și în oamenii pe care i-am întâlnit și cu care am interacționat. Ce vreau? Doar să ținem cont întodeauna de faptul că relațiile pe care le avem unii cu ceilalți sunt valoroase și trebuie tratate cu respect, demnitate și corectitudine.

Și dacă vrei să fii părtaș la această experiență, iată:

Când? Joi, 30 martie, ora 18:00

Unde? Librarium Palas

Cât mă costă? Cât te lasă inima (donația minimă recomandată– 10 lei). Împreună vom contribui la transformarea destinului unui tânăr într-o poveste de succes. Contribuim la educația și dezvoltarea unui bursier din cadrul Fondului de burse al Fundației Comunitare Iași

Cum mă înscriu? Completează repede repejor acest FORMULAR, iar în 24 de ore vei primi confirmarea de la noi.

Şi dacă nu te-am convins, o lăsăm pe Alina să vă mai spună despre ea:

Alina Cojocaru – psiholog de profesie, cu abilități cultivate în cei 17 ani de când lucrează de a: vorbi, scrie, relaționa, descoperi, susține și încuraja.

Aș vrea să încep aflând de la cei care vor veni cine sunt și ce fac. Spun si despre mine ce am făcut până acum și apoi un video de la Steve Jobs. E cam lung de 15 minute dar are legătura cu ce mi-ar plăcea să scot în evidență: capacitatea de a descoperi cum anume să facem legăturile necesare (connecting the dots) și puterea pe care o are afirmația: Stay hungry, stay foolish!