FRUMOSUL HAOS AL COMUNICĂRII

Așa e că v-a fost dor de Serile Crilia? Revenim și uite ce minunăție v-am pregătit!

Invitatul nostru la această ediție este Andrei Postolache. Nu credem că mai are nevoie de cine știe ce prezentare, îl știți cu toții. A pregătit ceva frumos și util.

Iată câteva cuvinte despre subiect chiar de la Andrei:

„Observația mea este că 80% din ce ne zicem unul altuia nu este înțeles cum a fost intenționat. În marketing, mai tot ce ne zic firmele care încearcă să ne vândă tot felul de chestii trece pe lângă noi. Nu ascultăm ce ne zice șeful că nu avem chef. Prindem bucățele de informație din toate locurile, punem la un loc chestii aparent contradictorii, ne entuziasmăm ușor și uităm la fel. Nu avem răbdare pentru “studiu”.

Și totuși, foarte des când vorbim despre comunicare, de orice fel, vorbim despre o construcție temeinică, de intenții bine gândite, de mesaje șlefuite, ca și cum le-ar păsa multora de ce avem noi de zis în asemenea hal încât să citească dincolo de primul paragraf.

În seara asta vom vorbi despre comunicarea haosului. Ploaie de fragmente, nu ziduri înalte. Bazar, nu catedrală. Zerg, nu protoss. Coerența incoerenței. Arta amestecului și a efemerului. Pentru noi, dar și pentru firmele noastre.”

Și dacă vrei să-l vezi pe Andrei vorbind, uite aici câteva date:

Când? Joi, 27 octombrie, ora 18:00

Unde? Librăriile Cărturești, Palas Mall, Iași

Cât mă costă? Cât te lasă inima (donația minimă recomandată– 5 lei). Împreună vom contribui la transformarea destinului unui tânăr într-o poveste de succes. Contribuim la educația și dezvoltarea unui bursier din cadrul Fondului de burse al Fundației Comunitare Iași

Cum mă înscriu? Completează repede repejor acest FORMULAR, iar în 24 de ore vei primi confirmarea de la noi.

Şi dacă nu te-am convins, îl lăsăm pe Andrei să o facă:

andrei-postolacheLa origine programator, am o experiență de 15 ani în IT. Ultima poziție ocupată a fost cea de director al filialei locale a companiei Endava, unde am fost primul angajat în 2008, firma ajungând la peste 300 de oameni în Iași la plecarea mea. Din 2015 sunt cofondator și trainer la Introspecials, o companie din domeniul consultanței de management și training pentru industria de IT.

În domeniul meu sunt în mod special interesat de studiul metodelor de învățare, de tehnici moderne de leadership și management și de modelarea structurilor organizaționale eficiente. Sunt membru activ al comunităților de management și IT din Iași și speaker la conferințe de specialitate locale și naționale.