FEMEIA ȘI BANII

V-a fost dor de Serile Crilia? Ei bine începem un nou sezon de seri în care să aflăm lucruri interesante cu oameni de la care avem ce învăța.

Invitata noastră la această ediție Catrinel Zaharia va aborda un subiect provocator. Punem împreună femeia și banii și vedem ce iese… Glumim… De fapt Catrinel este cea din spatele blogului totulpentrufemei.org unde abordează mai multe subiecte ce pot oferi inspirație femeilor.

Cum putem îmbina feminitatea și cheltuiala aferentă întreținerii și de ce nu dezvoltării feminității cu acea parte pragmatică atât de necesară femeilor și anume BANII?

Subiectele abordate de Catrinel la Serile Crilia includ:

  1. Testul Pasiunii – dacă până în acest moment nu am reușit să aflu ce mă pasionează cu adevărat, care este acel domeniu care îmi aduce satisfacție și împlinire pe plan personal și simt că timpul trece ineficient și neproductiv pentru mine, acest test îmi va dezvălui modalități și pași concreți de a-mi descoperi pasiunea proprie.
  2. Harta timpului activ petrecut ”cu mine” și cât mă costă acest timp – această metodă simplă și eficientă mă ajută să-mi gestionez corect cele 24h ale unei zile și în același timp îmi oferă o imagine clară a cheltuielilor aferente acelor activități care îmi ocupă timpul.
  3. Metode concrete de economisire a banilor – Cu toții ne-am întrebat la un moment dat cum de am câștigat atâția bani și nu am reușit să punem nimic deoparte. Sau cum de am economisit atât de puțin. Aceste metode concrete ne conturează câteva principii clare după care să ne ghidăm, pentru a putea economisi și utiliza eficient finanțele personale.

Așa că vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o seară în compania lui Catrinel, cu discuții despre bani.

Când? Joi, 30 octombrie, ora 18:00

Unde? Librăriile Cărturești, Palas Mall, Iași

Cât mă costă? Cât te lasă inima (donația minimă recomandată– 5 lei)

Suma strânsă în cadrul acestei ediții va merge către fondul de urgență de la Fundația Serviciilor Sociale Bethany.  

Cum mă înscriu? Completează repede repejor acest FORMULAR, iar în 24 de ore vei primi confirmarea de la noi.

Şi dacă nu v-am convins, iată câteva lucruri despre Catrinel care ar putea  să vă convingă:

Mă numesc Catrinel Zaharia, sunt de profesie economist, am absolvit un program MBA _DSC0362oferit de Case Western Reserve University, Cleveland Ohio affiliated with IMC Graduate School of Business, Budapest, cu specializare în management internațional.

Experiența care și-a pus amprenta puternic în formarea mea profesională este dată de cei 8 ani în care am fost director de sucursală bancară, în cadrul Unicredit Țiriac Bank și Banca Intesa Sanpaolo.

Însă, după o experiență de angajat de peste 17 ani în medii dificile, dar cu provocări interesante la fiecare pas, am ales calea antreprenoriatului, într-un domeniu ales cu grijă și foarte drag sufletului meu.

Dețin, împreună cu asociata mea, Mihaela Gheran Palade, firma MC Personal Trening, www.mc-training.org, specializată în consultanța de management financiar, managementul resurselor umane și în organizarea de cursuri organizaționale.

În prezent, scriu o carte, pe baza articolelor de pe blogul www.totulpentrufemei.org

Sunt căsătorită şi am doi copii, iar viața de familie și profesională se îmbină armonios în viața mea, pentru că am ajuns să prețuiesc cu adevărat și experiența de a fi mamă și soție, dar și cea de femeie de carieră.