În mai vă invităm la o nouă ediție Serile CRILIA în care abordăm o tematică foarte actuală, Spiritul NLP: Puterea de a decide.

Am stat de vorbă cu Bogdan Matei, invitatul acestei ediții și pasiunea lui pentru acest domeniu ne-a convins că are o sumedenie de lucruri interesante de spus.

Bogdan și-a construit și își construiește în continuare experiența în NLP alături de specialiști de renume mondial cum ar fi: John Grinder și Carmen Bostic St Clair, Michael Carroll și John Thompson, John și Kathleen La Valle, Paul McKenna și Richard Bandler.

La această ediție de Seri CRILIA, Bogdan va vorbi despre luarea deciziilor, despre cum ne putem noi ajuta să luăm decizii care să ne faciliteze dezvoltarea și care să ne ducă acolo unde vrem să ajungem din punct de vedere personal și profesional.

Când? Joi, 30 mai, ora 18:00

Unde? Librăriile Cărturești, Palas Mall, Iași

Cât mă costă? Cât te lasă inima (donația minimă recomandată– 5 lei)

Suma strânsă în cadrul acestei ediții va merge către un caz umanitar despre care ne vor povesti, ca de obicei, prietenii de la Fundația Serviciilor Sociale Bethany.

Cum mă înscriu? Completează repede repejor acest FORMULAR, iar în 24 de ore vei primi confirmarea de la noi.

Şi dacă nu v-am convins, îl lăsăm pe Bogdan să vă convingă:

„De câte ori ați fost influențați de manieră nu tocmai pozitivă și constructivă, dând curs unei voci interioare care, în cele din urmă, v-a convins să nu treceți la acțiune? De câte ori, în ciuda acestei voci, ați simțit că sunteți totuși capabili să comunicați eficient, să aveți relația la care ați visat dintotdeauna, să obțineți promovarea sau mărirea de salariu pe care v-o doriți? În cadrul acestei prezentări, vă invit să descoperiți cum puteți depăși acest impas cu ușurință și încredere. Vă invit să descoperiți o nouă perspectivă care să vă permită să auziți și să ascultați acea voce interioară care să vă ghideze în direcția în care simțiți că meritați să vă îndreptați. 

Sursa foto: zahndrew.com