Luna aceasta, Serile CRILIA continuă cu o ediție minunată în care vom povesti împreună cu Irina Șubredu despre dezvoltarea personală din perspectiva Psihologiei Pozitive. Mai exact, vom descoperi cât de importante sunt trăsăturile noastre pozitive de caracter și cum putem să le dezvoltăm, vom afla câteva mituri despre fericire și cum ne încurcă ele și vom discuta de ce <mulțumește> și <iartă> nu erau de folos strămoșilor noștri, dar nouă ne sunt.

Discuțiile vor fi asezonate cu o cafea aromată, o surpriză criliană și multe, multe zâmbete frumoase. Bineînțeles, nu am uitat nici de cei din jurul nostru care au nevoie de ajutor, iar reprezentanții Fundației Serviciilor Sociale Bethany vor fi alături de noi și ne vor povesti pe cine vom ajuta de această dată să trăiască mai bine alături de cei dragi.

Când? Joi, 26 aprilie, ora 18.00

Unde? Restaurant Bavaria (Bd. Nicolae Iorga, nr. 2A), salon nefumători (la parter, în partea stângă)

Cât mă costă? Cât te lasă inima (donația minimă – 5 lei)

Suma strânsă în cadrul acestei ediții va merge către un caz umanitar despre care ne vor povesti reprezentanții Fundației Bethany.

Cum mă înscriu?

Simplu! Completează acest formular, iar în 24 de ore vei primi confirmarea de la noi.

Dacă nu te-am convins încă, o lăsăm și pe Irina Șubredu să îți povestească despre ea și despre proiectele ei faine:

Sunt psiholog, trainer, soție și mamă. Sunt un om (exasperant de) curios și creativ, pasionat de dezvoltare personală și îndrăgostit de viață. Cel mai mult pe lume îmi plac cafeaua bună, cărțile interesante și oamenii frumoși, mai ales oamenii frumoși.

Lucrez la Centrul de Carieră al Universității <Alexandru Ioan Cuza> din Iași, precum și în alte câteva locuri, în care mă poartă nevoia de a face mereu lucruri provocatoare, interesante și frumoase. Țin training-uri, workshop-uri și sesiuni de dezvoltare personală și particip cu drag la organizarea a tot felul de evenimente pentru tineri – care sunt de departe preferații mei în materie de oameni cu care îmi place să lucrez.

Cel mai recent proiect al meu este Anul Dezvoltării Personale și presupune postarea zilnică a câte unui exercițiu de dezvoltare personală – pe teme provenite din Psihologia Pozitivă, în care mă regăsesc într-o mare măsură.

La invitația crilienilor, o să vorbesc despre dezvoltarea personală din perspectiva Psihologiei Pozitive, mai exact despre descoperirea trăsăturilor pozitive de caracter și dezvoltarea lor, câteva mituri despre fericire și de ce <mulțumește> și <iartă> ne sunt de mare folos. Ne vedem la Serile CRILIA!”.

PS: Dacă ești curios să afli cum a fost la edițiile anterioare din Serile CRILIA, găsești imagini aici.