Crilienii te salută cu admirație și te invită la o nouă ediție Serile CRILIA. De această dată, îl aducem în fața dumneavoastră pe… (emoții?) cel ce a… (mai aveți răbdare?) fondat… (deja sala e în extaz) Fructe Naive, și anume Naivul Vali Tătar!

Ei bine, Vali Tătar ne va povesti despre „Obiectele sociale – un nou concept în Social Media” și rolul lor fundamental în dezvoltarea unui brand sănătos prin intermediul rețelelor de socializare. Ca bonus vom afla și cum aplică el acest concept la promovarea celui mai bun și naiv suc pe care l-au băut crilienii vreodată.

Discuțiile vor fi asezonate cu o băutură fresh, surprize jucăușe și multe, multe zâmbete frumoase. Propunerea de întâlnire e deschisă tuturor curioșilor, cu o singură condiție: o mică donație pentru un omuleț ce are nevoie de ajutorul nostru. Reprezentanții Fundației Sociale Bethany vor fi alături de noi și ne vor povesti pe cine ajutăm de această dată.

Conceptul este nou, invitatul e fain, urechile-s ciulite, iar formularul de înscriere e atât de simplu de completat, încât abia așteptăm să ne vedem. Voi?

Când? Joi, 28 iunie, ora 18:00

Unde? Glam Cafe (str. Melodiei , nr.18 , blocul Il Primo – în spatele Facultății de Mecanică)

Cât mă costă? Cât te lasă inima (donația minimă – 5 lei)

Suma strânsă în cadrul acestei ediții va merge către un caz umanitar despre care ne vor povesti prietenii de la Fundația Socială Bethany.

Cum mă înscriu? Completează repede repejor acest formular, iar în 24 de ore vei primi confirmarea de la noi.

Despre Vali Tătar: Despre Vali Tătar poți afla de pe marele Google că este un creativ cu peste 15 ani de experiență în strategie și creație publicitară, Creative Partner la Agency ONE. Pe deasupra, Vali este fondatorul Fructelor Naive, un suc 100% natural, făcut numai și numai din fructe românești, culese cu mâna.

Ne vedem la Serile CRILIA!