Vorbitul în public provoacă teamă și timiditate. Tu cum te tratezi?

2017 începe în forță! Avem planuri cu oameni delicoși.

Pe Emi îl știm de ceva vreme… de când a fost intern la noi acum 1000 de ani. Între timp a crescut și uite ce mare s-a făcut!

Printre pasiunile lui se numără vorbitul în public și l-am provocat ca în ediția de ianuarie a Serilor Crilia să ne spună și nouă ce și cum. Iată câteva cuvinte de la el:

Vorbitul în public provoacă teamă și timiditate. Tu cum te tratezi? Așa suna în 2011 primul afiș Toastmasters Iași. După prima ședință am realizat că frica de vorbit în public nu trece doar cu o aspirină  așa că am decis să mă înscriu pentru a beneficia de tratamentul complet. De atunci au trecut aproape 6 ani  și încă mă tratez:)))

A învața să vorbești în public seamănă mult cu a învața  să înoți. Întâi de toate trebuie să te arunci efectiv în apă pentru a învața elementele de bază. Așadar trebuie să ieși din zona de confort și să începi să susții discursuri, să împărtășești idei in public.  Recomandat este să începi lecțiile de înot într-o apă liniștită și nu foarte adâncă care să-ți ofere încrederea necesară că ești într-un mediu safe și astfel te poți concentra pe tehnicile de înot.  Cu alte cuvinte un mediu pozitiv, suportiv și prietenos încurajează depășirea fricii de a vorbi în public și facilitează învățarea rapidă.

Practic la această ediție a Serilor CRILIA vom vorbi despre elementele de bază ale vorbitului în public și  ce ai de făcut atunci când ți-ai propus să dobândești abilitățile necesare pentru a deveni un bun vorbitor. În plus îți voi împărtăși câteva idei despre autenticitate, zona de confort,  feedback,  voluntariat și leadership.

Și dacă vrei să îl vezi pe Emi vorbind, iată:

Când? Joi, 26 ianuarie, ora 18:00

Unde? Librăriile Cărturești, Palas Mall, Iași

Cât mă costă? Cât te lasă inima (donația minimă recomandată– 10 lei). Împreună vom contribui la transformarea destinului unui tânăr într-o poveste de succes. Contribuim la educația și dezvoltarea unui bursier din cadrul Fondului de burse al Fundației Comunitare Iași

Cum mă înscriu? Completează repede repejor acest FORMULAR, iar în 24 de ore vei primi confirmarea de la noi.

Şi dacă nu te-am convins, îl lăsăm pe Emi să vă mai spună despre el:

emi-padurariuSunt absolvent de Economie și Afaceri Internaționale, voluntar de mic în diverse organizații,  de profesie manager într-o companie de software, Immediate Past President Toastmasters Iași- club de Public Speaking&Leadership și actualmente H4 Area Director în cadrul Toasmasters International, poziție ce presupune coordonarea celor 6 cluburi Toastmasters din Moldova și Republica Moldova.

Sunt un tip pozitiv, altruist și deschis la schimbul constructiv de idei. Apreciez umorul bun, respectul față de ceilalți și bunul simț. Îmi plac călătoriile, lectura și mai nou cheescake-ul