Serile Crilia – George Pascaru – CRILIA
Share

Serile Crilia – George Pascaru

De la social la digital

În timp ce ne gândeam la ce musafir să alegem pentru voi luna asta, am dat peste un om care pare că-i din „familia noastră” dintotdeauna.  Nu știm de unde ni se trage sentimentul ăsta de familiaritate . Că o fi din experiența lui directă cu oamenii și problemele lor. Sau poate din nevoia lui de a oferi oamenilor instrumentele de care au nevoie pentru a produce impactul pe care și-l doresc în comunitate. Ori pentru că e genul de om care îți zâmbește de la distanță și care are o căldură aparte.

Cine știe? Cel mai probabil e vorba despre toate un loc. Clar este că ni se forfotă picioarele de bucurie că vi-l aducem la Serile Crilia pe George Pascaru, magicianul marketingului digital!

Din culisele întâlnirii cu aer de mini-atelier într-o sufragerie, direct de la invitatul nostru:

„Avem o încredere fantastică în online și mergem la Google cu întrebări din cele mai diverse. Ați fi surprinși! Marketingul s-a schimbat enorm de când ne-am creat reflexul de a da un search pe Google, de a verifica orice informație și ne așteptăm să primim răspunsuri rapide și eficiente. 
Cred că marketingul digital e un nou loc de joacă și fiecare joc ne poate oferi ceva frumos. Hai să ne cunoaștem și să ne jucăm pe tema „Cum arată o prezență online care aduce rezultate și ne bucură în fiecare zi. ” ”

 

Când? Joi, 25 octombrie, ora 18:00

Unde? în „sufrageria” cozy de la Bistro La noi, Bulevardul Ștefan cel Mare

Cât mă costă? Cât te lasă inima (donația minimă recomandată– 10 lei). Suma strânsă în cadrul acestei ediții va merge către fondul de urgență de la Fundația Serviciilor Sociale Bethany.  

Cum mă înscriu? Completează în tihnă acest FORMULAR , iar noi îți rezervăm un loc la eveniment.

Cum să stai acasă în joia cu pricina? N-ai cum. Nu de alta, dar uite ce spune George despre el:

„Salut! Sunt George și fac marketing digital la agenția Canopy. Am lucrat muuult timp în ONG,  unde am învățat despre project management, campanii de marketing, cercetare sociologică, publicistică și voluntariat în domeniul serviciilor sociale. Pledez pentru marketing online, în primul rând datorită relevanței crescute pe care o aduce unui business. Vă aștept oricând cu o cafea bună la o discuție de calitate la biroul Canopy din Iași.”

Să ne vedem cu mințile deschise și colorate!