Cum să renunți la lupta cu tine și să te privești cu blândețe

În aprilie, la Serile Crilia vine Ines. Recunoaștem că există o relație specială cu Ines, dar voi o cunoașteți din cauză de unicorni, univers, cartea ei, Ca și cum ne-am ști dintotdeauna și mai nou cu Limitless-ul și blândețea,

Ines a ales să vorbească despre cele mai noi intrări în viața ei și despre cum te ajută să fii un om mai bun, mai sănătos, mai bine cu tine însuți.

Iată câteva cuvinte de la invitata noastră:

Se spune că cel mai simplu mod de a-ți însuși un nou concept, un nou stil de viață, un nou obicei este să le vorbești altora despre el și împreună să faceți pași mai mari sau mai mici spre schimbare. Iar schimbarea la care vreau eu să ajung este să renunț de tot să mă mai lupt cu mine însămi, să mă privesc cu ciudă, să mă tratez cu înverșunare.

Așa că o să vorbesc despre ce fac eu; despre momentele cheie din viața mea care mi-au scos în cale oamenii potriviți, despre cum am învățat să mă iert și să mă iubesc, despre câtă încredere în mine mi-a adus sportul, despre cum este să transformi „nu-mi place să fac mișcare” în „abia aștept să merg la antrenament” și despre cum am deschis larg ușa blândeții, am lăsat-o să intre și să-și facă de cap prin sufletul meu.

Dacă sunteți cuminți, poate trimitem și mesaje în Univers, cine știe?

Și dacă vrei să fii părtaș la această experiență, iată:

Când? Joi, 27 aprilie, ora 18:00

Unde? Retro Cafe  în Copou pe Lascăr Catargi nr.50

Cât mă costă? Cât te lasă inima (donația minimă recomandată– 10 lei). Împreună vom contribui la transformarea destinului unui tânăr într-o poveste de succes. Contribuim la educația și dezvoltarea unui bursier din cadrul Fondului de burse al Fundației Comunitare Iași

Cum mă înscriu? Completează repede repejor acest FORMULAR, iar în 24 de ore vei primi confirmarea de la noi.

Şi dacă nu te-am convins, o lăsăm pe Ines să vă mai spună despre ea:

 

 

Unicorn lover, Universe talker, Limitless woman.