Cum ne găsim drumul

În aprilie Serile Crilia o are ca invitată pe Iulia Tuna. O cunoaștem de curând, când ne-a învățat lucruri extrem de interesante la AMAZING Trainers.

Iată câteva cuvinte despre subiect de la invitata noastră:

Acum câteva luni, când mi-a propus Crina să particip la AMAZING Trainers cu un mic modul despre coaching, mi-am zis în gând: “Ha? Cine? Eu? Really?”. Iar dovadă că mai aveam ceva de învățat din experiențele acestea este faptul că și la invitația pentru Serile Crilia am avut aceeași reacție.

E curios și interesant cum, de cele mai multe ori, știm care e calea noastră, știm ce vrem, știm ce știm, știm că avem tot ce ne trebuie că să reușim… și totuși, acolo în profunzime, sunt niște gânduri, niște convingeri, care ne fac să avem reacții de tipul: “What? Eu? Pe bune? Da’ cine sunt eu să…?” (sau adaptate în funcție de situație). Oare cum facem să scăpăm de ele și să ne bucurăm pe deplin de drumul nostru și de noi?

Abia aștept să povestim despre cum ne găsim drumul, cum îl acceptăm, cum ni-l asumăm și cum creăm acele momente pline de entuziasm și bucurie care fac că toată povestea asta să merite.

Și dacă vrei să fii părtaș la această experiență, iată:

Când? Miercuri, 4 aprilie, ora 18:00

Unde? Librăriile Cărturești, Palas Mall, Iași

Cât mă costă? Cât te lasă inima (donația minimă recomandată– 10 lei). Suma strânsă în cadrul acestei ediții va merge către fondul de urgență de la Fundația Serviciilor Sociale Bethany.   Cazul sprijinit în această ediție este cel al Andreei Rodiana Fumu.

Cum mă înscriu? Completează repede repejor acest FORMULAR, iar noi îți rezervăm un loc la eveniment.

Şi dacă nu te-am convins, o lăsăm pe Iulia să vă mai spună despre ea:

Sunt coordonator de echipa în viață reală și coach și trainer în restul timpului. Până acum un an trăiam doar în viața reală, iar de ceva timp, lucrez pentru a inversa balanța și aduce în viață reală mai mult din ceea ce îmi place la nebunie să fac – coaching și training.

Livrez traininguri de vreo 9 ani, însă abia anul trecut am organizat primul meu workshop open: “2018 – A year to remember”, în două ediții și într-un format nou în Iași. A urmat un program de dezvoltare personală pentru bursierii Fundației Comunitare Iași – program care abia a început, dar care m-a umplut de bucurie și speranța vânzând cât de faini și dornici de cunoaștere sunt copii aceștia. Iar acum, îi mulțumesc Crinei pentru implicarea în AMAZING Trainers și Serile Crilia. Toate acestea, pe lângă un job full time. Uneori mă întreb și eu cum reușesc, alteori mă străduiesc rușinată să îmi rezolv restanțele (e-mailuri necitite, mesaje nescrise, etc.).