LEADERSHIP PRIN COMPASIUNE

V-am promis că o să ne vedeți lunar, nu?

Pe Simona o știm de ceva vreme. Face lucruri cu emoțiile la Psiris. Asta ca să spunem foarte repede și foarte pe scurt câteva lucruri despre Simona.

Astrele s-au aliniat și în luna noiembrie vine la Serile Crilia să ne vorbească despre Leadershipul prin compasiune.

Și, așa cum v-am obișnuit, lăsăm invitatul să vă spună câteva lucruri despre subiect:

„Focusul principal al leaderilor este, de obicei, cel de a livra rezultate și acest lucru pare să fie singurul mod valid de a măsura succesul. Tocmai de aceea, critica și autocritica apar atunci când aceste performațe întârzie să apară.

Leadership-ul este în general văzut ca un proces de creștere a abilităților cognitive și interpersonale cu scopul principal de a livra succes. Provocarea pentru acest workshop este: dacă se poate și altfel?

Ce ziceți de varianta de a ieși din minte și de „a  gândi” cu inima? Procesul de a dezvolta leaderi cere în timpurile moderne integrarea experiențelor emoționale în experiența cognitivă. Haideți să vedem împreună cum capacitatea de a empatiza, de a arăta compasiune și compasiune de sine pot să crească succesul nostru ca leaderi.”

Și dacă vrei să o vezi pe Simona vorbind, iată:

Când? Joi, 24 noiembrie, ora 18:00

Unde? Librăriile Cărturești, Palas Mall, Iași

Cât mă costă? Cât te lasă inima (donația minimă recomandată– 5 lei). Împreună vom contribui la transformarea destinului unui tânăr într-o poveste de succes. Contribuim la educația și dezvoltarea unui bursier din cadrul Fondului de burse al Fundației Comunitare Iași

Cum mă înscriu? Completează repede repejor acest FORMULAR, iar în 24 de ore vei primi confirmarea de la noi.

Şi dacă nu te-am convins, o lăsăm pe Simona să vă mai spună despre ea:

Sunt doctor în psihologie, coordonator al Terapiei Centrată pe Emoții (EFT) în România, terapeut și supervizor în EFT, trainer în cadrul Institutului Areopagus Timișoara, fondator al Centrului Psiris,centru de psihoterapie și evoluție personală.

Activitatea mea principală constă în lucrul cu cupluri și familii, traininguri pentru psihologi specialiști și traininguri pentru publicul larg („Dansul iubirii”, „Meseria de părinte”, „Ține-mă strâns în brațe”). Abordarea mea în terapie și în traininguri este una profund umanistă și orientate pe client.