(program 6 săptămâni, 2h/săptămână)
Trainer: Alma Andrei
Perioada:  25 sept. – 30 oct.  2014 (în fiecare joi)
Interval orar: 18.00 -20.00 
Grup maxim: 12 participanți
Preț:  39 lei/sesiune
189 lei/program
[aio_button align=”right” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” text=”INSCRIE-TE ACUM!” relationship=”dofollow” url=”https://docs.google.com/a/crilia.ro/spreadsheet/viewform?formkey=dHltcEt3eko0Nmt4WTNKTkF2MTFsamc6MQ”]

Se vorbește tot mai mult despre stimă de sine scăzută sau crescută, despre încredere în sine și despre respect de sine. Este totuna încrederea în sine cu stima de sine? Sau este totuna stima de sine cu respectul de sine? Răspunsul oficial este nu! Dar de ce nu? Pentru că stima de sine este un pic mai mult decât atât. Stima de sine este o voința proprie de a afla despre cine ești și, mai ales, despre cine nu ești și, mai mult decât atât este despre a afla lucruri noi despre tine, de a le accepta și integra.

Psihoterapeutul Nathaniel Branden definește stima de sine astfel: “Stima de sine este înainte de orice, o experiență. Înseamnă să vezi că poți face față provocărilor. Înseamnă să ai încredere în capacitatea ta de a gândi, de a învăța, de a alege, de a lua decizii, de a te adapta la schimbări… Și înseamnă să știi că meriți fericirea.”

Stima de sine nu poate fi percepută prin intermediul simțurilor noastre obișnuite. Nu o poți atinge, însă ea îți influențează într-un mod profund modul în care te simți. Nu o poți vedea și, cu toate acestea, ea este prezentă și își are propria reflexie de fiecare dată când te uiți în oglindă. Nu o poți auzi dar ea se exprimă de fiecare dată când vorbești despre tine sau când te gândești la propria persoană.

Trainingul se desfășoară pe patru sesiuni, astfel:

25 sept. – Sesiunea  1:  Ce este și ce nu este stima de sine; ce influențează creșterea stimei de sine; de ce este dezavantajos să ai o stimă de sine scăzută și care sunt cauzele care duc la o formare a stimei de sine scăzută; ce este zona de confort și cum ne ajută sau mai bine spus, ne încurcă.

2 0ct. – Sesiunea  2: Regulile personale care ne determină fericirea sau nefericirea; cum să folosești reușitele din trecut pentru creșterea stimei de sine; care-ți sunt valorile personale și cum te ajută acestea în îndeplinirea obiectivelor personale sau cum îți poți schimba valorile personale pentru atingerea obiectivelor propuse.

9 oct. – Sesiunea  3: Obiective personale; autenticitate și integritate și cum să ne îndeplinim 100% promisiunile pe care ni le facem.

16 oct. – Sesiunea  4: Ce este încrederea în sine; despre pesimism și optimism; despre dialogul interior abundent și auto-critică; despre acceptarea de sine.

23 oct. – Sesiunea  5: Responsabilitate; standarde personale și cum stabilirea unor standarde mai înalte ne ajută să ne creștem stima de sine.

30 oct. – Sesiunea  6: Anturajul și cum ne influențează viața cei 5 prieteni cei mai apropiați; identificăm modalități concrete de creștere a stimei de sine și menținerea ei pe termen lung.

ÎNSCRIE-TE completând acest FORMULAR.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”gray” size=”small” icon=”none” text=”Vezi toate programele de training – 2014″ relationship=”dofollow” url=”https://crilia.ro/training-open-2014/”]