Serile Crilia_Catrinel Zaharia-24Atențiune, națiune! După o pauză binemeritată, Serile Crilia au revenit în forță la final de octombrie, când frigul ne cotropește și ne îndeamnă să ne adunăm la un ceai cald alături de oameni buni în ceea ce fac, din domenii cât mai variate, care ne împărtășesc poveștile lor și ne inspiră în căutările noastre pe plan personal, profesional, educațional, spiritual, etc.

Așadar, joi, 30 octombrie, cu bucurie la ceas de seară ne-am adunat o mână de vreo treizeci și de femei pentru a  despica firul în patru și a înțelege mai bine cum stă treaba cu eternul subiect ”femeia și banii”, îndelung dezbătut de altfel de către sexul puternic în discuții presărate deseori cu parabole din înțelepciunea populară și finalizate fără prea multe concluzii.

Astfel, Catrinel Zaharia a răspuns provocării de a aborda concret acest subiect, plecând deSerile Crilia_Catrinel Zaharia-96 la o bogată experiență personală în domeniu. Catrinel este o femeie de succes care a cucerit pas cu pas o lume dedicată mai degrabă, conform opiniei generale, bărbaților, activând pentru o lungă perioadă de timp în sistemul bancar, unde a obținut rezultate excelente. Iubește să lucreze cu cifrele, însă a realizat că acest lucru nu înseamnă în mod obligatoriu să se limiteze la a practica ceea ce îi face plăcere într-un mediu restrictiv prin natura sa. A pariat totul pe dorința de a-și identifica cu acuratețe pasiunea și a renunțat la un job sigur cu multe satisfacții pentru acest lucru. După un an de căutări și încercări, și-a dat seama că cifrele sunt într-adevăr pasiunea ei și că acest lucru se poate face și altfel decât în sistemul rigid cu care suntem toți, mai mult sau mai puțin, familiari. A simțit gustul libertății, după cum declară, și-a identificat pasiunea în viață și rețeta pentru o viață împlinită din toate punctele de vedere: să faci ceea ce îți place cu adevărat reprezintă, pe termen mediu și lung, calea sigură spre o satisfacție personală autentică de durată.

Serile Crilia_Catrinel Zaharia-82Catrinel a împărtășit cei mai importanți pași pe care i-a parcurs pentru a ajunge la această realizare doamnelor care au venit să o asculte și a arătat că, deși drumul spre pasiunea adevărată nu este doar lapte și miere, rezultatul final merită toate eforturile. A oferit o serie de instrumente care să ne ajute în demersurile noastre de a ne identifica și urma pasiunea, alături de ”instrucțiuni de utilizare” exemplificate, îndemnându-ne să pariem pe noi înșine și pe ceea ce ne place să facem.

All in one, o seară reușită, după care participantele și nu numai, sperăm noi, au căpătat mai multă încredere în forțele și pasiunile lor! Fotografii de la eveniment puteți vedea aici.

Mulțumim lui Catrinel Zaharia pentru prezență, precum și tuturor celor care au participat la eveniment și au contribuit pentru ca Teodora să primească ochelarii de care are nevoie! Împreună am strâns 380 lei care au mers la Fundația Serviciilor Sociale Bethany și mai departe, către Teodora.

În continuare țineți aproape pentru a vedea ce mai coacem în materie de Seri Crilia, la care vă așteptăm cu mare drag!