Together Everyone Achieves More

Crilia livrează team building către companii care doresc dezvoltarea resurselor umane şi conştientizează faptul că investiţia în dezvoltarea oamenilor este printre cele mai importante atunci când vorbim de succesul unei afaceri.
Echipa nu înseamnă un grup de oameni care sunt nevoiţi să lucreze împreună. O echipă funcţională are:
1. un scop comun;
2. pricipii şi valori comune;
3. roluri bine definite;
4. regulamente şi proceduri;
5. membri care comunică eficient;
6. membri care rezistă şi se adaptează la schimbări.

Tematică generală abordată:
1. Îmbunătăţirea comunicării din cadrul echipei;
2. Puncte tari puncte slabe pentru fiecare membru al echipei;
3. Rolurile în echipă;
4. Sublinierea scopului comun al echipei şi concentrarea în atingerea lui;
5. Managementul timpului;
6. Managementul resurselor;
7. Motivarea şi automotivare;

Team building INDOOR
Acest tip de team building poate fi realizat într-o sală de training, fără a fi nevoie de deplasare a participanţilor într-o locaţie specială. Recomandăm team building-ul INDOOR echipelor care funcţionează, dar care doresc să meargă spre performanţă.

Team building OUTDOOR
Team building-ul OUTDOOR, aşa cum îi spune şi numele se realizează în locaţii speciale, izolate, necesitând deplasarea întregii echipe pe o perioadă minimă de 3 zile (vineri-duminică). Teambuilding-ul OUTDOOR este recomandat echipelor aflate la început de drum, echipelor care au probleme, echipelor care se confruntă des cu schimbări.

Fiecare training va fi diferit în funcţie de nevoile companiei şi luând în calcul rezultatele diagnozei pe care o vom face înainte de livrarea training-ului. Putem restrânge sau lărgi tematica abordată funcţie de nevoile identificate, de aceea, primul pas este să ne contactaţi pentru o ofertă.