6 sept.: Analizarea excesivă - CRILIA
Share

Analizarea excesivă

workshop

Activități de creștere a stării de bine acasă și la birou

 

Ești fericit? Ești bine cu tine? Probabil stai puțin să te gândești.

Presiunea societății de a găsi fericirea e una mare, se pare. Din toate colțurile ni se strigă TREBUIE SĂ FII FERICIT!!! Bine-bine, dar cum?

Se pare că există 12 activități specifice pe care le putem realiza pentru creșterea și menținerea stării noastre de bine, pentru că – și bănuiesc că acesta e și gândul tău – a fi fericit înseamnă un pic de muncă, fericirea nu vine în zbor și poposește lin pe căp’șoarele noastre și nici nu e găsită la colțul străzii așa cum poate ni se mai întâmplă cu, să zicem, portofelele.

În cadrul sesiunii de training povestim despre starea de bine în general și abordăm două dintre cele 12 activități care ne pot crește starea de bine, fericirea.

Evitarea analizării excesive și a comparațiilor sociale. Un pic de analiză sau ceva mai multă nu strică atunci când ai de învățat din ceva. Problematic este atunci când analiza este excesivă și mă oprește din funcționat. Nu mai pot să fac nimic decât să mă gândesc și să mă gândesc la ce am făcut la cum voi face la diferite scenarii apocaliptice sau la de ce nu am făcut așa.

De ce nu e bună și tehnici concrete de a ieși momentele acestea.

Iar dacă ești interesat, să știi că planificăm întâlniri lunare despre Starea de bine. Fii cu ochii pe noi!

Așadar, vă invit cu drag pe 6 septembrie, de pe la 17.30 la o cafea sau ceai, un fruct sau ceva dulce, iar de la 18.00 începem lucrările. La 20.00 finalizăm și plecăm acasă cu metode concrete de aplicat pentru creșterea stării de bine.

  • Trainer : Crina Penteleychuk
  • Loc : Iași
  • Când : 6 septembrie 2018
  • Interval orar : 18.00-20.00
  • Grup maxim : 12 participanți
  • Preț : 19 euro
Înscrie-te!
0px
Analizarea excesivă