17 oct.: Recunoștință și optimism - CRILIA
Share

Recunoștință și optimism

workshop

Activități de creștere a stării de bine acasă și la birou

 

Ești fericit? Ești bine cu tine? Probabil stai puțin să te gândești.

Presiunea societății de a găsi fericirea e una mare, se pare. Din toate colțurile ni se strigă TREBUIE SĂ FII FERICIT!!! Bine-bine, dar cum?

Se pare că există 12 activități specifice pe care le putem realiza pentru creșterea și menținerea stării noastre de bine, pentru că – și bănuiesc că acesta e și gândul tău – a fi fericit înseamnă un pic de muncă, fericirea nu vine în zbor și poposește lin pe căp’șoarele noastre și nici nu e găsită la colțul străzii așa cum poate ni se mai întâmplă cu, să zicem, portofelele.

În cadrul sesiunii de training povestim despre starea de bine în general și abordăm două dintre cele 12 activități care ne pot crește starea de bine, fericirea.

Recunoștința și valoarea lui mulțumesc. Aflăm ce efecte are practicarea recunoștinței pentru psihicul și fizicul nostru și mai ales, aflăm metode specifice prin care putem practica recunoștința în mod conștient și cu efecte clare asupra stării noastre de bine.

Optimismul și de ce e bine să fim mai degrabă optimiști, cu studii și cercetări, nu doar păreri, ce e cu realist versus optimist și, evident, metode concrete prin care poți cultiva optimismul în viața ta.

Iar dacă ești interesat, să știi că planificăm întâlniri lunare despre Starea de bine. Fii cu ochii pe noi!

Așadar, vă invit cu drag de pe la 17.45 la o cafea sau ceai, un fruct sau ceva dulce, iar de la 18.00 începem lucrările. La 20.00 finalizăm și plecăm acasă cu metode concrete de aplicat pentru creșterea stării de bine.

  • Trainer : Crina Penteleychuk
  • Loc : Iași
  • Când : 17 octombrie 2018
  • Interval orar : 18.00-20.00
  • Grup maxim : 12 participanți
  • Preț : 19 euro
Înscrie-te!
0px
Recunoștință și optimism