Fun with English - CRILIA
Share

Fun with English

atelier junior

Gata, facem și engleză pentru copii.

Chiar dacă engleza este peste tot și cei mici prind repede din toate direcțiile câte un cuvânt pe aici, unul pe colo, uite că vă propunem o experiență nouă. Nu facem engleză cu scopul de a ajunge la un anumit nivel, ci creăm oportunitatea copiilor să se întâlnească cu limba engleză în joacă în bucățele mici pe care să le folosească împreună cu părinții apoi.

Atelierul se adresează copiilor care iau contact pentru prima dată cu limba engleză sau sunt la început de drum.

Metodele folosite în lucrul cu copiii sunt inspirate din metoda Montessori, educatorul acestui atelier lucrând timp de 4 ani într-o grădiniță ce practică metoda Montessori.

Așadar, copiii între 2,5 și 6 ani (preșcolari) care sunt curioși ce este aia engleză, sunt invitați împreună cu părinții la atelierul nostru de engleză.

Iată ce spune Vio despre atelier:

Sunt de părere că învățarea unei limbi străine trebuie să se realizeze firesc și plăcut. Aceasta este ideea care a stat la baza realizării acestui atelier. Mi-am propus să îi ajut pe copiii cu vârste cuprinse între 2,5 și 6 ani să se familiarizeze cu limba engleză și să descopere farmecul și importanța acesteia.

În cadrul atelierului vom discuta teme precum: formulele de salut, legume, fructe, animale, haine, mijloace de transport, emoții, etc. Atelierul se va desfășura interactiv, cu ajutorul flashcardurilor, cântecelor, jocurilor și activităților senzoriale, iar asta, alături de faptul că vor fi alături de părinți,  îi va ajuta pe cei mici să rețină cu ușurință și plăcere informațiile prezentate.

  • Educator : Vio Chiritoiu
  • Loc : Iași, sediul Crilia
  • Când : 20 octombrie 2018
  • Interval orar : 10.00-11.00
  • Grup maxim : 10 copii
  • Preț : 30 lei/copil
Înscrie-ți copilul! (sau copiii)
0px
Fun with English